2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مشاور کنکورم بفرستم چند تا واست؟

بفرست منم لایک کن 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

#مصاحبه_تخصصی 

#شهرستان_تهران

سلام و وقت بخیر آقای علی نیا

من امروز دعوت شده بودم مصاحبه تخصصی نوبت عصر، و قبلش از جایی بهمون اطلاع رسانی نشده بود که کجا باید بریم برای معاینه پزشکی برای همین رفتیم درمانگاه مرکزی و ویزیت شدیم و هزینه هم ۵۳۰ تومن بود و خیلی هم شلوغ بود ۷طوری که من از ۷ تا ۱۱ اونجا معطل شدم، بچه ها حتما دقت کنن که مدارکشون تکمیل باشه و حتما حتما دوتا قطعه عکس با خودشون ببرن و توی فرم معاینات پزشکی جاهایی که نوشته توسط داوطلب پر شود رو خودشون پر کنن که معطل نشن و مدارکشون رو به ترتیب سامانه بذارن و منگنه نکن، خودشون ممکنه چیزی اضافه کنن بهش. خیلی معطلی داشتیم امروز ولی درکل چیز سختی نبود و پزشک هم خیلی آقای خوب و محترمی بودن.

من ساعت ۱۱ و ربع تقریبا کارم تموم شد و تقریبا ۳ دیقه دیر رسیدم به اون مرکز که داخل واوان هم بود، اول که رفتیم داخل پذیرایی شدیم و چند دیقه بعد سه تا خانوم خیلی محترم و خوش برخورد اومدن و ازمون خواستن تا صف بشیم (۱۶ نفر بودیم) و کیف و گوشی و وسایلمون رو تحویل دادیم و رفتیم داخل، اول از همه مستقیم بردن سایت تا آزمون روان رو بدیم چون گفتن ممکنه برق قطع بشه؛ آزمون خیلی راحت بود، دو قسمت بود که قسمت اول ۱۰۰ سوال داشت و قسمت دوم هم ۷۰ سوال که باید جواب میدادید، بعدش بهمون استراحت دادن تا بتونیم نماز بخونیم و یچیزی بخوریم و یمقدار باهم آشنا بشیم، خداروشکر بچه هایی که اومده بودن خیلی ماه بودن و خیلی خوب برخورد میکردن و کمک میکردن به هم، بعد از اینکه یکم زمان گذروندیم باهم اومدن و مارو بردن ساختمونی که ورود ممنون بود، و توی اتاق تسهیلگر نشستیم و اومدن و اسممون رو از روی لیست خوندن و بهمون کارت دادن و گروه‌بندی کردن و بهمون گفتن که به چه ترتیب وارد کدوم اتاق بشیم؛ ما چون گروه آخر بودیم یک ساعت معطل شدیم تا اتاق تایید مدارک خالی بشه و بعد رفتیم و مدارک رو چک کردن، حتما ریز نمرات همراهتون باشه حتی اگه فارغ‌التحصیل شدید، اگه دیپلم دارید ببرید با خودتون، مدارکتون اگه استانی نیست نبرید اصلا چون فقط وقت میگیره و آخرش بهتون غر میزنن، از من حکم رسمی فدراسیون ووشو و حکم بین‌المللی کیک‌بوکس رو قبول نکردن چون مدرک آموزش و پرورش نبود، پس بیخیال بشید، مدارک بسیج رو هم به کارت اکتفا نکنید و حتما گواهی بگیرید و باخودتون ببرید چون کارت سندیت نداره، اگه مدرک هلال احمر دارید ببرید چون قبول میکنن، اتاق بعدی بحث گروهی بود که یکی از افراد گروه ما نیومده بود کلا و ما ۳ نفر بودیم، هم گروهیام خوب بودن و اهل تعامل، راجب عدم اعتماد بنفس و خود ارزشی باید بحث میکردیم که ۵ دیقه مطالعه دفترچه و ۲۰ دیقه بحث و ۵ دیقه نتیجه گیری بود و چون یکی از هم‌گروهیام خیلی حرف زد نتونستیم کامل نتیجه گیری کنیم و کم مونده بود ارزیاب بزنه تو سر هم‌گروهیم، خلاصه اومدیم بیرون و بعد از کلی صبر کردن اتاق ارائه خالی شد و رفتیم داخل و یه سناریو راجب خرید تابلو‌ی اعلانات الکتریکی دادن که باید از بین سه تا شرکت یکی رو انتخاب میکردیم و میگفتم که چرا اونو انتخاب کردیم، سناریو حدود ۵ صفحه بود و تقریبا ۴۰ دیقه وقت داشتیم تا مطالعه کنیم و خلاصه بنویسیم و ۱۰ دیقه هم فرصت داشتیم ارائه شفاهی بدیم که من چند بار تپق زدم توی ارائه شفاهی و فکر کنم که از ارائه شفاهی نمره خوبی نگیرم اما خلاصه‌ی مر و پیمونی نوشتم و اینم بگم که من ۳۰ دیقه نوشتم و ۷ دیقه ارائه دادم و در تمام طول حرف زدنم ارزیاب اصلا بهم توجه نمی‌کرد و منم مثل بچه پررو ها داشتم همینجوری حرف میزدم و گاهی انقد بی‌اهمیت میشد که با تلفن صحبت می‌کرد که باعث می‌شد من تپق بزنم و بعدش هم مدارکمون رو تحویل دادیم و اجازه خروج گرفتیم و اومدیم بیرون و این پروسه مصاحبه تخصصی ۵ ساعت طول کشید و واقعا کسل کننده بود

امیدوارم همتون بهترین نتیجه رو بگیرید و به اونچه که میخواید برسید🎀

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

#مصاحبه_تخصصی 

#اصفهان 

خب من با محل مصاحبه 1ساعت خورده ای فاصله داشتم 10صبح راه افتادم طرفایی 12رفتم داخل 

اول رفتیم داخل ی اتاق مدارک اگر دیدن کم هست یا نداریمش چاپ میکردن و هزینشو میگرفتن ازمون بعدش رفتیم پرندمون رو تکمیل کردن 

بعدش رفتیم داخل سالن مدارک ک بارگزاری کردیم تو سایت چک کردن و بعدش تسهیل‌گر اومد رفتیم معاینه پزشکی قد وزن و فشار خون و چشم معاینه کردن 

تو اتاق دیگر پزشک بودن بهم گف راه برو بشین پاشو ضربان قلب چک کرد مو رو چک کرد یکم سوال پزشکی پرسید و بعدش برگمو امضا کرد 

بعدش رفتم ازمون روانشناختی سوالی روانشناسی بود مثل عصبانی میشی احساس ناراحتی میکنی انرژی داری تو جمع صحبت میکنی و... اونم کاری نداش فقط نباید دروغ بگی چون قشنگ سوالا جوری طرح شدن اگر هردکدوم دروغ بگی جلوتر لو میری 

بعدش بحث گروهی درمورد اعتماد به نفس بود 

نه باید خیلی حرف میزدی نه کم حواستون به زمان باشه 5دقیقه ی سناریو درباره اعتماد به نفس خوندیم و 20دقیقه یا ده دقیقه (دقیق یادم نمیاد )دربارش حرف زدیم و ۵دقیقه جمع بندی 

بعدش ارائه شفاهی ی سناریو میدن تو سناریو گفته بود مدرسه میخاد پنل هوشمند بخره سه تا شرکت گفته بود همراه معایب و مزایا تو باید میخوندید۴۰دقیقه وقت داشتی و تو برگه ای ک میداد مینوشتی بعدم ۱۰دقیقه ارائش میکردی مثل تدریس از تخته می‌تونستی استفاده کنی به نظرم جدول بکش و مزایا و معایب شرکت هارا بنویس اینطوری کارت راحت تر پیش میره 

درکل خوب بود مثل پارسال تغیری نکرده بود 

انشالله ک موفق میشید 

برا منم دعا کنید❤️🥹

#مصاحبه_تخصصی 

#مازندران

سلام خسته نباشید مصاحبه تخصصی مازندران

۱۱وریع رفتم چون ما رفتیم شیفت بعدازظهر بود تایم استراحتشون بود و اول مدارک رو دادیم و پذیرش شدیم وتا ۲ ساعت اینا استراحت کردن و بعد شروع شد ۱۲ تا مونو فرستادن بالا و اتاق آزمون روان شناختی دادیم بعد اون امضا گرفتیم هرمرحله باید امضا بگیری بعد از هر مرحله.

بعد اون ،تو یه اتاق به ترتیب که میخوندن ۴ تایی میشستیم و بعد یهو دوتا عضو گروهمون رو خوندن برن تمرین تحلیلی و حدودا ۱ ساعت و نیم منتظرشون بودیم اما تا اومدن نوبت ما شد بریم تمرین تحلیلی و تمرین تحلیلی من راجب چندتا شرکت بود ک تو باید مزايا و معایب رو میدیدی و نظر میدادی کدوم بهتره وامضا گرفتیم و بعد اون رفتیم تا نوبتمون بشع برای بحث گروهی و دوباره یجا رفتیم تا مدارک رو چک کنن و امضا هم گرفتیم و بعد صدامون کردن بحث گروهی و رفتیم و بحث ما راجب تقویت اعتماد ب نفس دانش آموزان دبیرستان بود ، کلا جو آروم و خوبیه و خیلی مهربونن ارزیاب ها

برام دعا کنید قبول شم❤️🙏

#مصاحبه_تخصصی 

#زنجان

سلام دوستان عزیز و تیم بزرگ را مشاور انسانیا

خیلی ممنونم بابت کانال خوبتون 

من از تجربه بچها استفاده کردم حالا نوبت منه که جبران کنم بچها التماس دعا دارم ازتون فقط یه دعای کوچیک در حقم برای قبولی بکنید ممنونم 

17 تیر 1404

ما 12 رفتیم ولی 2 فرایند شروع شد که اول رفتیم آزمون روان شناختی یه اتاق پر از کامپیوتر بعد تموم شدن رفتیم اتاق بحث گروهی بچها اینو بهتون تاکید میکنم لطفاً استرس نداشته باشید اگه استرس نداشته باشید عملکرد بهتری میتونید داشته باشید به ما یه سناریو دادن که به عنوان یک نماینده مدرسه 3 دلیل برای اعتماد به نفس پایین دانش آموزان و 3 راهکار براشون ارائه بدیم هم گروهیام واقعا خوش صحبت بودن با هم کلی بحث کردیم با هم همکاری زیادی داشتیم سعی کنید خانا و روان صحبت کنید کلا توی بحث شرکت کنید سکوت کردن شما باعث حذف شما میشه بعد صورت جلسه کردیم امضا کردیم و تمام 

رفتیم ارائه تحلیلی به ما یک سناریو طولانی در مورد مقایسه سه شرکت 

اینجا هم سعی کنید مزایا و معایب رو پیدا کنید و ارائه بدید منم هم توی کاغذ تمیز نوشتم دادم به ارزیاب بعد خودم ارائه دادم گفت مارژیک هم داریم میتونید از تخته هم استفاده کنید 

انشالله به حق این ایام سردار شهیدان همتون قبول بشید یا علی ❤️