#مصاحبه_تخصصی
#اصفهان
خب من با محل مصاحبه 1ساعت خورده ای فاصله داشتم 10صبح راه افتادم طرفایی 12رفتم داخل
اول رفتیم داخل ی اتاق مدارک اگر دیدن کم هست یا نداریمش چاپ میکردن و هزینشو میگرفتن ازمون بعدش رفتیم پرندمون رو تکمیل کردن
بعدش رفتیم داخل سالن مدارک ک بارگزاری کردیم تو سایت چک کردن و بعدش تسهیلگر اومد رفتیم معاینه پزشکی قد وزن و فشار خون و چشم معاینه کردن
تو اتاق دیگر پزشک بودن بهم گف راه برو بشین پاشو ضربان قلب چک کرد مو رو چک کرد یکم سوال پزشکی پرسید و بعدش برگمو امضا کرد
بعدش رفتم ازمون روانشناختی سوالی روانشناسی بود مثل عصبانی میشی احساس ناراحتی میکنی انرژی داری تو جمع صحبت میکنی و... اونم کاری نداش فقط نباید دروغ بگی چون قشنگ سوالا جوری طرح شدن اگر هردکدوم دروغ بگی جلوتر لو میری
بعدش بحث گروهی درمورد اعتماد به نفس بود
نه باید خیلی حرف میزدی نه کم حواستون به زمان باشه 5دقیقه ی سناریو درباره اعتماد به نفس خوندیم و 20دقیقه یا ده دقیقه (دقیق یادم نمیاد )دربارش حرف زدیم و ۵دقیقه جمع بندی
بعدش ارائه شفاهی ی سناریو میدن تو سناریو گفته بود مدرسه میخاد پنل هوشمند بخره سه تا شرکت گفته بود همراه معایب و مزایا تو باید میخوندید۴۰دقیقه وقت داشتی و تو برگه ای ک میداد مینوشتی بعدم ۱۰دقیقه ارائش میکردی مثل تدریس از تخته میتونستی استفاده کنی به نظرم جدول بکش و مزایا و معایب شرکت هارا بنویس اینطوری کارت راحت تر پیش میره
درکل خوب بود مثل پارسال تغیری نکرده بود
انشالله ک موفق میشید
برا منم دعا کنید❤️🥹