بچه ها من خیلی حساسم یا ن حق دارم شوهرم یه جایی سر ساختمان کار میکنه یه مغازه هم اونور ترشه که مال صابکارشه لباس زنانه میفروشه بعد برای ناهار اون فروشنده خانم برای همسرم غذا اورده همسرم هم نصفه راهو رفته غذارو از دستاش تحویل گرفته بنظرتون این خیانت نیس؟😞😭 خیلی ناراحتم باهاش دعوا کردم تازه دو قورتو نیمش باقیه حق ب حانب حرف میزنه ک کاری نکردم مگ چیه این در حالیه ک اگه من از یه پسر مجرد غذا بگیرم منو میکشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ادم پاکیه تا اونجا ک میگه و جلو من نمایش داده پشت منم نمیدونم چطوریه ولی تو زندگی تجربم شده ک به بابامم اعتماد نداشته باشم حتی ب خودمم همیشه انتظار هر کاری رو از هر کسی دارم
تو ناراحت نمیشدی؟ من داغون میشم جوری ک میخوام تموم کنم تا این همه عذاب نکشم چون کناف کاره هر روز به ...
ای بابا ببین مردی که بخواد کاری کنه هرجور شده میکنه شما استرس این چیزا رو داشته باشی که هر روز زنها رو میبینه خب مردهای ماهم تو خیابون صدجور زن با پوششهای زننده میبینن.بهتره بیخیالی طی کنی وقتی زن خوبی براش باشی و بازم خیانت کنه اون یه آشغاله.تو تلاشت رو بکن برای زندگیت استرس این چیزا رو نداشته باش.کسی بخواد خیانت کنه میکنه.بهش گیر دادی هم کار خوبی نبود هیچ
اره ادم پاکیه تا اونجا ک میگه و جلو من نمایش داده پشت منم نمیدونم چطوریه ولی تو زندگی تجربم شده ک به ...
من اولش فک کردم دختر خوبیه واسه همین گفتم اگه اینجوریه اشکالی نداره خیانت محسوب نمیشه ولی بعد تعریفایی ک از دختره کردی وایب خوبی ازش نگرفتم ب نظرم ی خورده حواستو جمع کن