2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 50 پست
منم دقیقا همینو گفتم کوفت کرده از دماغت در اوردی اونم قهر کرد شام نخورد گف به اندازه کافی کوفت خوردم ...

بگو چه خوب فردا غذات زهرماره چون همین کوفتم زیادیت بود نون خالی بزاز براش

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ناراحت نمیشدی؟ من داغون میشم جوری ک میخوام تموم کنم تا این همه عذاب نکشم چون کناف کاره هر روز به ...

ب شوهرت اعتماد داری؟

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

ب شوهرت اعتماد داری؟

اره ادم پاکیه تا اونجا ک میگه و جلو من نمایش داده پشت منم نمیدونم چطوریه ولی تو زندگی تجربم شده ک به بابامم اعتماد نداشته باشم حتی ب  خودمم همیشه انتظار هر کاری رو از هر کسی دارم 

تو ناراحت نمیشدی؟ من داغون میشم جوری ک میخوام تموم کنم تا این همه عذاب نکشم چون کناف کاره هر روز به ...

ای بابا ببین مردی که بخواد کاری کنه هرجور شده می‌کنه شما استرس این چیزا رو داشته باشی که هر روز زنها رو میبینه خب مردهای ماهم تو خیابون صدجور زن با پوششهای زننده میبینن.بهتره بی‌خیالی طی کنی وقتی زن خوبی براش باشی و بازم خیانت کنه اون یه آشغاله.تو تلاشت رو بکن برای زندگیت استرس این چیزا رو نداشته باش.کسی بخواد خیانت کنه می‌کنه‌.بهش گیر دادی هم کار خوبی نبود هیچ

اره ادم پاکیه تا اونجا ک میگه و جلو من نمایش داده پشت منم نمیدونم چطوریه ولی تو زندگی تجربم شده ک به ...

من اولش فک کردم دختر خوبیه واسه همین گفتم اگه اینجوریه اشکالی نداره خیانت محسوب نمیشه ولی بعد تعریفایی ک از دختره کردی وایب خوبی ازش نگرفتم ب نظرم ی خورده حواستو جمع کن 

باشوهرتم حرف بزن بگو خودم هروز برات غذا میزارم

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️