2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرده

881 بازدید | 50 پست

بچه ها من خیلی حساسم یا ن حق دارم  شوهرم یه جایی سر ساختمان کار میکنه  یه مغازه هم اونور ترشه  که مال صابکارشه لباس زنانه میفروشه بعد برای ناهار اون فروشنده خانم برای همسرم غذا اورده همسرم هم  نصفه راهو رفته غذارو از دستاش تحویل گرفته بنظرتون این خیانت نیس؟😞😭 خیلی ناراحتم باهاش دعوا کردم تازه دو قورتو نیمش باقیه حق ب حانب حرف میزنه ک کاری نکردم مگ چیه این در حالیه ک اگه من از یه پسر مجرد غذا بگیرم  منو میکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشیرینی کرده رفته جلو اکثر اقایون این داستانو دارن

اینکه غذارو بگیره بده ب طرف بد نیس خو ی چیز عادیه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم این خیانت نیست بد ب دلت راه نده همسر منم همینجوریه دختر صاب کارش همش براش غذا میورد

تو ناراحت نمیشدی؟ من داغون میشم جوری ک میخوام تموم کنم  تا این همه عذاب نکشم چون کناف کاره هر روز به ی خونه و ادما و زنای جدید اشنا میشه منم تو خونه همش فکرم درگیرش میشه ک چیکار میکنه الان

اگه اینطوریه که مشکلی نیست البته همه ی صاحبکارها به کارکنان خودشون غذا میدن و چیز طبیعی هست. شاید اص ...

ن مطلقس نوزده سالشه از اون بداس خود صابکارش ب شوهرم گفته باهاش س ک س میکنه پول زیاد تری بش میده

تو ناراحت نمیشدی؟ من داغون میشم جوری ک میخوام تموم کنم تا این همه عذاب نکشم چون کناف کاره هر روز به ...

همسرمنم تو کار ساختمونه معمولا هم تو‌منطقه خاصی کار می کنه که زیاد اهل پوشش نیستن ولی تنها چیزی که اهمیت نداره همین چون مطمئنم چشم پاک .حالا شما چقدر همسرت میشناسی ؟با این حرفا فقط فراریش میدی درضمن اون آقا هم بیخود کرده صرف مطلقه بودن طرف همچین حرفی زده 

خب خودت براش غذا بزار

اتفاقا گذاشته بودم دست نزده اورد خونه ازش پرسیدم چرا لب نزدی  اونم ماجرارو تعریف کرد و منم دعوا کردم خیلی گریه کردم ازم یه معذرت هم نخواست

اتفاقا گذاشته بودم دست نزده اورد خونه ازش پرسیدم چرا لب نزدی اونم ماجرارو تعریف کرد و منم دعوا کردم ...

خب دیگ نذار بگو درد بخوری😂

خیانت حساب نمیشه ولی حالا حواست باشه

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

همسرمنم تو کار ساختمونه معمولا هم تو‌منطقه خاصی کار می کنه که زیاد اهل پوشش نیستن ولی تنها چیزی که ا ...

نه اقاهه راست میگف خودم دیدمش برا خرید ک رفته بودم چنان برا مرده عشوه میومد تو چشاش ذل میزد نگاه هیزی داشت دستاشو گذاسته بود رو میز خودشو تکون میداد با مرده حرف میزد ک رو صندلی نشسته بود دلبری میکرد منم وایب خوبی ازش نگرفتم اون روز بعدش شوهرم گف پیشسون کار میکنه مخالفت کردم دوس نداشتم بره ولی گوش نکرد گف پول برام مهمه  ن اون زنا ولی ادم وسوسه میشه بینشون😑 اما نگران نباش خودمو کنترل میکنم

خب دیگ نذار بگو درد بخوری😂خیانت حساب نمیشه ولی حالا حواست باشه

منم دقیقا همینو گفتم کوفت کرده از دماغت در اوردی اونم قهر کرد شام نخورد گف به اندازه کافی کوفت خوردم سیرم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792