2777
2789
عنوان

کیا تا حالا صدف خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رستوران‌هایی ک غذا دریایی دارههیچی داخل صدف حلزون هس اونو می‌پزند میخورن😂🤮

نمیدونستم😐😐

خب صدف کنکله

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

عزیزم من قصد دخالت ندارم ولی چون قبلا دیدم که تاپیک مذهبی زدی و حس کردم  جعفری مذهبی و احتمالا اعتقادات مذهبی داری خواستم بگم که خوردن صدف منع شرعی داره 

اگه اعتقادات مذهبی نداری ببخشید که دخالت کردم♥️

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

نخوردم ولی سمت ما زیاده اکثر رستورانا دارن صدف هشت پا خرچنگ کوسه و...من حتی میگو هم نخوردم به عمرم😑 ...

کوسههه؟😐

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

مزه ای آب هیچی میده خیلی بافت نرمی داره باید آبلیمو بریزی روش قورت بدی زیاد بجوی حالت بد میشه

حس میکنم بخورم استفراغ میکنم😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

اخه میگن خرچنگ خیلی ضرر دارهخوشمزه بود؟ فک کنم حرام گوشته

نه اصلا 

یه مزه بین میگو و سیب زمینی پخته و سینه مرغ میده اصلا حاضر نیستم دیگه اینچیزارو تست کنم 

همون صدفم شنیدم خیلی مزه افتضاحی داره ارزش تست کردن نداره

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

قبلاً میگفتم اونایی که میخورن چقدر زباله خوار هستن 

ولی اولین بار که خوردم حرفمو پس گرفتم خوشمز س

ولی اول آبپز میکنم تا باز شه گوشتش بیرون میارم تمیزش میکنم  بعد با پیاز و کلی مواد میپزم یکم زمان میبره