2777
2789
عنوان

کیا تا حالا صدف خوردن

2236 بازدید | 131 پست

چندشم میشه ها ولی ی حسی میگه باید تست کنی

چه مزه ایه؟

😂🤮

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوست دارم امتحان کنم

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

نخوردم ولی سمت ما زیاده اکثر رستورانا دارن صدف هشت پا خرچنگ کوسه و...من حتی میگو هم نخوردم به عمرم😑 ...

کجایین مگه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

واییی تصورشم نمیتونم بکنم که صدف بخورم🤢🤢🤢

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اگه کلی لیمو بریزی روش قابل تحملتره ولی همینکه مزه لیمو بره عق میزنی، به نظر من که خیلی بدمزه و لزج بود

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

فکر کنم حرامه هاااا

در کل من نخوردم از غذاهای دریایی چندشمم میشه🤢

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

کجا میفروشنچجوری میپزن

تو رستوران‌هایی ک غذا دریایی داره

هیچی داخل صدف حلزون هس اونو می‌پزند میخورن😂🤮

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

شوهرم ازش پرسیدم میگه حالت ژله ای داره و تقریبا مثل سفیده ی تخم مرغ اونجوری باآبلیمو ،میگه مزه ی خاصی نداره من خوشم نیومد

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
من خرچنگ خوردم صدف نخوردم

اخه میگن خرچنگ خیلی ضرر داره

خوشمزه بود؟ فک کنم حرام گوشته