2777
2789
عنوان

به شدت حسادت دختر داییمو میکنم

778 بازدید | 32 پست

من خیلی دوستش دارم، خیلی زیاد عین آبجی کوچیکم هست و و سال ازم کوچیکتره. امسال قراره بره دوازدهم منم پشت بودم. متاسفانه به خاطر یه سری مسائل روحی و روانی که تحت نظر روان پزشک بودم و البته که نخوندن و تنبلی خودم هم تاثیر داشت امسال هم از دست دادم. و روحیه پشت موندن ندارم و قراره هر چی آوردم از حسابداری گرفته تا روان شناسی رو بزنم و برم. دختر داییم هم وضعیت درسش مثل منه، اما زبانش به شدت خوبه و کلاس می‌ره. اونسری بهم گفت کنکور زبان شرکت می‌کنه..برای فرهنگیان هدف داره... 

خیلی بهش غبطه خوردم وقتی به این فکر کردم که یک سال دیگه در بیاد چقدر من حسودیشو میکنم و چقدر به سرم میکوبن و میگن ببین ازت کوچیکتر بود خودشو کشید یه طرف 

برای همین به سر منم افتاده کنار دانشگاه برای سال بعد فرهنگیان بخونم.. نمی‌خوام عقب بمونم.. البته دلم موفقیتشو میخواد اما وقتی میبینم باعث و با.نی مشکلات خودمم و یه سری آدما حس یه بازنده رو دارم... 

امیدوارم سال بعد هم اسم من و هم اسم اون بیاد 

...

روان شناسی بازار کار نداره

نخوندی چی نوشتم؟ 

هدف دارم برای سال بعد بخونم 

چون روحیه پشت موندن و خونه موندن ندارم همینجوری یه رشته میزنم برم یکم از جو خونه خارج شم 

هی تو سرم نکوبن کنکوری هستی 

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخوندی چی نوشتم؟ هدف دارم برای سال بعد بخونم چون روحیه پشت موندن و خونه موندن ندارم همینجوری یه رشته ...

اهاا. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

عزیزم رقابت خوبه ولی اینکه بخاطر اون بری فرهنگیان اصلا لذتی نمیبری ولی ب خاطر خودت تلاش کن خیلییی زی ...

نه نه اصلا.. خودمم آینده خوب می‌خوام. شغل خوب می‌خوام. می‌دونم اگه برم حسابداری یا روان شناسی مامان و بابام با حرفاشون روحیه ام رو افسرده میکنند. از طرفی شغل تضمین شده می‌خوام 

فقط اینکه وقتی اونسری باهاش حرف زدم دلم خیلیییی درد گرفت 

با خودم گفتم نگاه کن چقدر روحیه داره چقدر برنامه داره تو چرا نداشتی آخه دختر. 

البته حق رو به خودمم میدم من واقعا روحیه ام مناسب زندگی نبود چه برسه درس خوندن اما تنبلی خودمم تاثیر داشت.. 

شاید دختر داییم یه انگیزه و رقیب مخفی باشه برام که بخونم و زندگیمو درست بسازم 

...

روان شناسی بازار کار نداره

هر رشته ای باید براش تلاش کرد 

خدا شاهده س نفر روانشناس موفق دارم اطرافم 

یکیشون ۲۸سالشه 

انقدر پولدار شد 

انقدرم زحمت داره میکشه البته 

قرار نیست کار بیاد در خونه 

ان شالله دوتاتون فرهنگیان قبول شید ولی بازم قسمتتون هر چی بود شکر کن،  گاهی اوقات نرسیدن به یه سری چیزا مقدمه ای برای رسیدن به یه موفقیتها و خوشبختی هاییه که اصلا فکرشم نمیکردی هیچوقت... 

هر رشته ای باید براش تلاش کرد خدا شاهده س نفر روانشناس موفق دارم اطرافم یکیشون ۲۸سالشه انقدر پولدار ...

خب چ راهی داره پس

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اولاً حسادت یه احساسی‌ه که خیلی‌ها تجربه می‌کنن. درک می‌کنم. اما مقایسه خودت با دیگران فقط بیشتر اذیتت می‌کنه. سعی کن تمرکزتو بذاری روی پیشرفت خودت، نه کسی دیگه. این که دلت برای دختر داییت خوشه خوبه، ولی باید یادت باشه هر کسی یه مسیر متفاوت داره. تو هم با تلاش می‌تونی به هر چیزی که می‌خوای برسی، فقط باید خودتو از این فکرهای منفی بیرون بکشی. می‌خوای بهتر بشی؟ تمرکز رو بذار رو خودت و مسیر خودت، نه سرک کشیدن به زندگی دیگران.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

هر رشته ای باید براش تلاش کرد خدا شاهده س نفر روانشناس موفق دارم اطرافم یکیشون ۲۸سالشه انقدر پولدار ...

خانواده ام خانواده خوبین اما حمایت گر نیستن 

پولدار هم نیستن

به زور دستشون به دهن خودشون میرسه

اگه برم روان شناسی باید تا ارشد یا دکترا بخونم.. اینور و اونور برم.. 

خیلی ناراضین. البته از هدفم خبر ندارن دیگه پذیرفتن به زور منو به یه رشته ای بفرستن

...