2777
2789
عنوان

به شدت حسادت دختر داییمو میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 32 پست
اولاً حسادت یه احساسی‌ه که خیلی‌ها تجربه می‌کنن. درک می‌کنم. اما مقایسه خودت با دیگران فقط بیشتر اذی ...

درسته ک ابن رشته بازار کار نداره؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله دوتاتون فرهنگیان قبول شید ولی بازم قسمتتون هر چی بود شکر کن، گاهی اوقات نرسیدن به یه سری چ ...

مچکرم.. بله درست میگید اما اینکه برای آینده ام تلاش نکردم هم خیلی تاثیر داره... اگه خودم نسازم کی بسازه؟

پدر و مادرم میگن خودت باید خودتو بکشی یه طرف..  

از اون تیپ آدما نیستن که بگن ما پشتتیم و ... 

برای همین حداقل باید تلاشمو بکنم 

اگه نیاوردم بگم نشد و قسمت من این نبود 

...

پیام نور برو که وقت کنی در کنارش بخونی و هزینه انصراف هم کم باشه

پدر و مادرم پیام نور رو قبول ندارن اصلا 

یعنی برای سال بعد بخوام پزشکی هم بیارم رضایت نمیدن 

همین آزاد هم قراره زور بزنم تا قبول کنند 

چون احتمالا بابام بگه نه و بگه برو همون روزانه 

اگه برم هم محرومیت داره 

...

خانواده ام خانواده خوبین اما حمایت گر نیستن پولدار هم نیستنبه زور دستشون به دهن خودشون میرسهاگه برم ...

روبروی همه وایسا بخدا هیچکی بعدا ی ریال به آدم نمیده 

فقط میگم هر کاری میتونی برا زندگیت انجام بده

بدون پول هم میشه 

یکی از همین دوستام پولدار نبود 

خانواده شلوغی هم داشت 

متعصب 

ولی الان خداروشکر ب همه چی داره میرسه 

نه نه اصلا.. خودمم آینده خوب می‌خوام. شغل خوب می‌خوام. می‌دونم اگه برم حسابداری یا روان شناسی مامان ...

آره گلم انگیزه باید برا خودت پیدا کنی 

و اصلا مقایسه نکن با خودت 

هر محیطی ی جوره عزیزم 

میدونی چرا انقدر راحت از خراب  استفاده میکنی؟ چون قطعا خودت یه خرابی که با تمام وجود این واژه رو لمس کردی به همین خاطر شناخت کامل بهش داری با گوشت و پوست و خونت درکش کردی هرزگی رو

این روزا میگذره اما به سختی

میدونی چرا انقدر راحت از خراب استفاده میکنی؟ چون قطعا خودت یه خرابی که با تمام وجود این واژه رو لمس ...

@niniyar‍ 

این خانوم دست بردار نیست و ایجاد مزاحمت می‌کنه تو تاپیک ها 

خودتون بهش رسیدگی کنید 

ترویج خود فروشی و زنا رو کرد و همینطور تیغ زدن پیرمرد هارو.. منم جوابشو دادم. تاپیک قبلی رو قفل کردین ظاهراً به اندازه کافی نتوانسته اعتقادات خودشو ثابت کنه اومده نفرت پراکنی

چون ذاتش بو گندو هست من جوابشو نمیدم فقط نمی‌خوام الکی برای دوستام مزاحمت ایجاد کنه ممکنه کار با دعوا با اونا بکشه  ❤️❤️❤️

...

@niniyar‍ این خانوم دست بردار نیست و ایجاد مزاحمت می‌کنه تو تاپیک ها خودتون بهش رسیدگی کنید ترویج خو ...

بدو برو درست رو بخون حداقل ۵۰ هزار بشی سال بعد 😂 آخه دوزاری رو منی که دارم چه از لحاظ خانوادگی و چه رتبه و رشته آرزو هات رو زندگی میکنم عقده شکست خوردگی هات رو خالی نکن 

این روزا میگذره اما به سختی

میدونی چرا انقدر راحت از خراب استفاده میکنی؟ چون قطعا خودت یه خرابی که با تمام وجود این واژه رو لمس ...

با تموم بخشندگی جواب این حرفتو میزنم...

من هرزگی نمیکنم اما خوب هرزه هارو بلدم

چون امثال شما که پیشنهاد میکنید یه دختر جوون با یه پیرمرد متاهل ازدواج کنه زندگی هارو بهم میزنه .. من بو گندوهایی مثل تورو زیاد دیدم.. به خصوص اینکه دارن اثبات میکنند مردم مقدسن اما شخصیتشون خیلی زود خودشو لو میده  

اگه میخوای فحش نشنوی دیگه اعتقادات کثیف خودشو همه جا جار نزن

نگو برو پول های پیرمرد رو پارو کن 

نگو تیغش بزن 

عزت نفس داشته باش.. اگه نداری یه دختر ۲۴ ساله رو تشویق نکن ذهنشو کثیف نکن وگرنه امثال من با پشت دست محکم میزنند تو دهن امثال تو 

حالا از اکانت من گمشو بیرون 

...