2777
2789
عنوان

بچه جاری

174 بازدید | 17 پست

بچه ها شوهرم خیلی رفتارش زشته بامن انقدر ناراحت شدم ک . 

الان از بیرون اومده ی ساندوبچ نذری بهش دادن بمن میگه اوردم برا تو میگم مرسی بعد دوباره از دستم گرفته میگه تو ک نمیخوری الان شامه ببرم طبقع پایین برا بچه داداشم گفتم چرا نخورم نذریه میخورم بعدا اخر شبی فردا. دیدم ن گیر داده ک ببرم گفتم خوب ببر خودت گفتی برا من اوردی درشو باز کردم دیدم بندری هم هست گفتم ببر ظهر سوسیس خوردیم .

برادر شوهرم اومد بالا با شوهرم کار داشت داذم اون گفتم بده پسرت نذریه .

برادز شوهرم برعکس گرفت ساندویچو کلم و خیارشورشو اینا ریخت تو پلاستیک ی کمش بعد شوهرم ی دادی سر من زد ک تو خودت ک نمیخوری عقده ای بازی در اوردی اینو از قصد ریختی . گفتم نبخدا داداش برعکس‌ گرفت ریخت میگفت پرو گری نکن طلبم داری چ پرویی و از این حرفا . لقمع رو پرت کرد محکم وسط خونه. رفت تو راه پله ها داد میزد ک تو چشم نداری بچه داداش من ی بچه 12ساله بخوره گفتم بابا بمن چ ریخته تو پلاستیک داد زد و رفت مادر شوهرو همه ام شنیدن کصافت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقته یه ساندویج این بازها و ادا اصول ها رو نداره همون شب می خوردی می رفت انقدر شر و نکبت درست نمی کردی! 

شوهرتم حالا انگار بچه 12 ساله تو قحطی ساندویج گیر کرده! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

واقعا خیلی رفتار شوهرت زشته یکی بشنوه چه فکری میکنه .

حالا یه ساندویچه دیگه چرا این همه شلوغش کرد آورده بود واسه تو پس نباید ازت می‌گرفت که بده بچه داداشش.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بخدا پیام داده ک تو نخایی برو بمیر و فوسم داده

بگو مگه من نخورده یه ساندویچم یا مگه دشمن بچه داداش تو ام

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

حقته یه ساندویج این بازها و ادا اصول ها رو نداره همون شب می خوردی می رفت انقدر شر و نکبت درست نمی کر ...

اصن نرسید ک بخوام بخورم میگم اورد گفت برا تو اوردم بعد گفت بدش ی ذرش ک ریخت تو پلاستیک سر من داذ زد 

اصن دلمو بد جور شکوند چون من ب جان کی قسم بخورم نریختم بمن میگه بد خواه نخاه . پیامای بد داذه بهم

ی وقتا جوری رفتار میکنه ک فکر میکنم این بچه بچه خودشو جاریمه تا داداشش انقدر سر این با من دعوا کرده

اصن نرسید ک بخوام بخورم میگم اورد گفت برا تو اوردم بعد گفت بدش ی ذرش ک ریخت تو پلاستیک سر من داذ زد

تو که اخلاق شوهرت می دونی نفهم و گدا گشنه است  کلا تو هیچ کاری اش نه نظر بده نه حرفی بزن  صدقه سرت بزار بده به اون نخورده ها 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اصن دلمو بد جور شکوند چون من ب جان کی قسم بخورم نریختم بمن میگه بد خواه نخاه . پیامای بد داذه بهم

واقعا که .

مگه پدر و مادر اون بچه نمیتونن براش ساندوپچ بگیرن یا مگه نمیتونن نگهش دارن .

چرا بخاطر بچه برادرش با زنش بد رفتاری میکنه .