2821
2789
عنوان

بچه جاری

226 بازدید | 17 پست

بچه ها شوهرم خیلی رفتارش زشته بامن انقدر ناراحت شدم ک . 

الان از بیرون اومده ی ساندوبچ نذری بهش دادن بمن میگه اوردم برا تو میگم مرسی بعد دوباره از دستم گرفته میگه تو ک نمیخوری الان شامه ببرم طبقع پایین برا بچه داداشم گفتم چرا نخورم نذریه میخورم بعدا اخر شبی فردا. دیدم ن گیر داده ک ببرم گفتم خوب ببر خودت گفتی برا من اوردی درشو باز کردم دیدم بندری هم هست گفتم ببر ظهر سوسیس خوردیم .

برادر شوهرم اومد بالا با شوهرم کار داشت داذم اون گفتم بده پسرت نذریه .

برادز شوهرم برعکس گرفت ساندویچو کلم و خیارشورشو اینا ریخت تو پلاستیک ی کمش بعد شوهرم ی دادی سر من زد ک تو خودت ک نمیخوری عقده ای بازی در اوردی اینو از قصد ریختی . گفتم نبخدا داداش برعکس‌ گرفت ریخت میگفت پرو گری نکن طلبم داری چ پرویی و از این حرفا . لقمع رو پرت کرد محکم وسط خونه. رفت تو راه پله ها داد میزد ک تو چشم نداری بچه داداش من ی بچه 12ساله بخوره گفتم بابا بمن چ ریخته تو پلاستیک داد زد و رفت مادر شوهرو همه ام شنیدن کصافت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیلی رفتار شوهرت زشته یکی بشنوه چه فکری میکنه .

حالا یه ساندویچه دیگه چرا این همه شلوغش کرد آورده بود واسه تو پس نباید ازت می‌گرفت که بده بچه داداشش.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

بخدا پیام داده ک تو نخایی برو بمیر و فوسم داده

بگو مگه من نخورده یه ساندویچم یا مگه دشمن بچه داداش تو ام

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

حقته یه ساندویج این بازها و ادا اصول ها رو نداره همون شب می خوردی می رفت انقدر شر و نکبت درست نمی کر ...

اصن نرسید ک بخوام بخورم میگم اورد گفت برا تو اوردم بعد گفت بدش ی ذرش ک ریخت تو پلاستیک سر من داذ زد 

اصن دلمو بد جور شکوند چون من ب جان کی قسم بخورم نریختم بمن میگه بد خواه نخاه . پیامای بد داذه بهم

ی وقتا جوری رفتار میکنه ک فکر میکنم این بچه بچه خودشو جاریمه تا داداشش انقدر سر این با من دعوا کرده

اصن نرسید ک بخوام بخورم میگم اورد گفت برا تو اوردم بعد گفت بدش ی ذرش ک ریخت تو پلاستیک سر من داذ زد

تو که اخلاق شوهرت می دونی نفهم و گدا گشنه است  کلا تو هیچ کاری اش نه نظر بده نه حرفی بزن  صدقه سرت بزار بده به اون نخورده ها 

الهم عجل لولیک الفرج

اصن دلمو بد جور شکوند چون من ب جان کی قسم بخورم نریختم بمن میگه بد خواه نخاه . پیامای بد داذه بهم

واقعا که .

مگه پدر و مادر اون بچه نمیتونن براش ساندوپچ بگیرن یا مگه نمیتونن نگهش دارن .

چرا بخاطر بچه برادرش با زنش بد رفتاری میکنه .