2777
2789
عنوان

بنظرتون راست میگه واقعی میشه

150 بازدید | 23 پست

شوهرم از بس منو اذیت کرده داغونم کرده حالم خیلی بده 

بعد برای اینکه دست پیش بگیره پس نیفته منو تهدید می‌کنه که اگر از دستت افتادم دق کردم کردم از قبل نوشتم همه بدونن تو منو کشتی نوشته براشون .می‌تونه این حرفش راست باشه این ادعا رو  ثابت کنه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابابرادرشوهرمن خودکشی کرد بعد نامه نوشته بود که من بخاطر فلانی خودم کشتم اون مقصره..ولی دادگاه گ ...

شوهر من نمیگه که من نوشتم خودمو کشتم گفت نوشتم که اگر مردم دق کردم یا هرچیزی دیگه ای میگم تو منو کشتی اون برادرشوهرت خودش خودشو کشته شوهر من که نمیگه من نوشتم خودمو کشتم میگه من نوشتم مردم دق کردم یا هرچیزی نوشتم تو منو دق دادی کشتی 

بگو‌تو بمیر مم حاضرم دیه تو بدم😂🤣

همین الان دیه شو بده خودش میره 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

زر مفته نترس بابا هیچی نمیشه

نه خدایی میگم اون خیلی زرنگه نمیاد بنویسه که خود کشی کردم میگه نوشتم اگر روزی مردم دق کردم میگم تو منو کشتی می‌تونه   واقعا بعد از مرگ ثابت کنه با یک نوشتن ک من اونو کشتم ؟

نه خدایی میگم اون خیلی زرنگه نمیاد بنویسه که خود کشی کردم میگه نوشتم اگر روزی مردم دق کردم میگم تو م ...

نه بابا مگه الکیه

ببین طرف بمیره میره پزشک قانونی دلیل مرگ متوجه میشن

که مرگ طبیعی بوده براثر چی بوده ...دق کرده مثلا سکته میکنه طرف که اونم طبیعی هس

😡فقط طلاق😡