خواهرم داره بدبختم میکنه ظهر گفتم من این چیپس رو نمیخورم میرم یوی دیگه باز میکنم بخورم گفتش هر غلطی میکنی بکن من بهش هیچی نگفتم که اینجوری باهام حرف میزنه بعد بی دلیل بعد گفتم تو اگه اینجوری با من حرف میزنی منم باهات تند حرف میزنم گفت تو گوه میخوری بعد تو واتساپ بهش پیام دادم فحش دادم که حساب کار دستش بیاد عصبانی سد گفت با من حرف نزن خودش هر جی از دهنش در نیاد میگه من بائو سکوت کنم بسه دیگه چقدر سکوت کنم سیر منم یه حدی داره😭😭😭
حالا یه چیپس چی بود اینجوری باهات حرف زد چند سالشه خواهرت؟
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
اسی اینجا سایت تاپیک های جنجالی و دعواست نه این تاپیک ها
اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه...... دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟