2777
2789

خواهرم داره بدبختم میکنه ظهر گفتم من این چیپس رو نمی‌خورم میرم یوی دیگه باز میکنم بخورم گفتش هر غلطی میکنی بکن من بهش هیچی نگفتم که اینجوری باهام حرف میزنه بعد بی دلیل بعد گفتم تو اگه اینجوری با من حرف میزنی منم باهات تند حرف میزنم گفت تو گوه میخوری بعد تو واتساپ بهش پیام دادم فحش دادم که حساب کار دستش بیاد عصبانی سد گفت با من حرف نزن خودش هر جی از دهنش در نیاد میگه من بائو سکوت کنم بسه دیگه چقدر سکوت کنم سیر منم یه حدی داره😭😭😭

لطفا جوابم رو بدید😪😪😪😪😪

نه کاربر جدیدم نه کاربر قدیمی💫💫💫💫💫

حالا یه چیپس چی بود اینجوری باهات حرف زد چند سالشه خواهرت؟ 

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥

اسی اینجا سایت تاپیک های جنجالی و دعواست نه این تاپیک ها 

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

وا من همه‌ی تاپیک هات رو خوندیم می‌دونم خواهرت چقدر لوسه تو هم باهاش لج باش محکم حرف بزن قیافه بگیر ناراحت نشو خواهر خیلی لوسی داری نمیدونم چجوری تحملش میکنی

دختر چهار حرفه ولی دختر بودن خیلی حرفه😏😏

وا من همه‌ی تاپیک هات رو خوندیم می‌دونم خواهرت چقدر لوسه تو هم باهاش لج باش محکم حرف بزن قیافه بگیر ...

نه عزیزم میدونم خیلی لوسه خیلی خیلی

نه کاربر جدیدم نه کاربر قدیمی💫💫💫💫💫