سلام دوستان. کسی آزمایشگاه پویش اصفهان رو میشناسه. کارشون خوبه؟ من شهرستان هستم و آزمایش سلفری منو فرستادن پویش اصفهان. میخواستم بدونم چقدرمعتبر هست؟ ممنون
سلام دوست عزیز بهتون نگفتن چند روز میاد ، منم دو روز پیش ازمایش سلفری دادم از بوشهر فرستادن پویش اصفهان، اینطور که دوستان اصفهانیم می گفتن مرکز ناباروری و خوبه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام دوست عزیز. برای من ۱۰ روزه جوابش اومد. جوابش خوب بود و مشکلی نداشت فقط میخواستم بدونم مرکز معتب ...
خداروشکر که جوابشم خوب بود الهی نی نی سالم بغل بگیرین، دعا کنین برای منم تا همون ۱۰ روز بیاد و انشاالله سالم باشه، می گن معتبر نگران نباشین الان جواب ازمایش اومد و سالم خداروشکر
خدا رو شکر دوست عزیز. ایشالا هر چه زودتر نی نی گلت رو بغل بگیری. البته من فردا دارم میرم سونوی آنومالی هم بدم. البته به درخواست خودم یوده و گرنه دکتر چون سلفری داده بودم گفت لازم نیست و موافقت نمیکرد
سلام عزیزم انشاالله به سلامتی، منم رفتم سونو انومالی خداروشکر خوب بود، جواب ازمایشم خوب بود، اکو قلب ...
پزشکم که دید من خیلی نگرانم چون آزمایش غربالگری اول خوب نشده بود گفت حالا بعد سونو آنومالی میتونی اکو قلب جنین و داپلر هم بدی. اکو رو که دادم خیلی خوب بود ولی فعلا داپلر ندادم.
سلام دوست عزیز بهتون نگفتن چند روز میاد ، منم دو روز پیش ازمایش سلفری دادم از بوشهر فرستادن پویش اص ...
سلام من امروز سوال پرسیدم و چند نفر درباره ی تجربشون از پویش اصفهان گفتند خیلی راضی بودند زود جواب گرفتن من هم میخوام بگم حتما ارسال بشه اصفهان چون گفتند خیلی زود جواب میدن و من استرس دارم اما داشتم میخوندم جایی که انجام میده مرکز ناباروری نیست و ازمایشگاه جامع ژنتیک است