2777
2789
عنوان

سلام اسم بدین به نیتتون دعای

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 58 پست
نه عزیزم..صلوات بفرست به نیتشون یا یک سوره قرآن

چجشم ممنونم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@اعتصامی‍ @نخودچی1403‍ @مغرورجذاب83‍ @جان_و_جهانم‍ به یادتون هستم عزیزان

سلام قبول باشه عزیزم 

و ممنون که به یادمی

الهی بحق سید الساجدین و صحیفه سجادیه و سوز و

اشکهاشون بزودی  بیای و بگی حاجت روا شدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

سلام قبول باشه عزیزم و ممنون که به یادمیالهی بحق سید الساجدین و صحیفه سجادیه و سوز واشکهاشون بزودی ...

سلام گلم ممنون ان شالله همگی حاجت روا بشیم

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

نفیسه ام 

برای مهاجرتمون و سلامت خانواده ام دعا کن

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

محتاجیم به دعای خیرتون .حاجت دلتو بگیری ان شالله

ممنونم عزیزم. حاجتت روا

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ممنونم عزیزم. حاجتت روا

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی