2777
2789
عنوان

سلام اسم بدین به نیتتون دعای

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 58 پست
نه عزیزم..صلوات بفرست به نیتشون یا یک سوره قرآن

چجشم ممنونم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@اعتصامی‍ @نخودچی1403‍ @مغرورجذاب83‍ @جان_و_جهانم‍ به یادتون هستم عزیزان

سلام قبول باشه عزیزم 

و ممنون که به یادمی

الهی بحق سید الساجدین و صحیفه سجادیه و سوز و

اشکهاشون بزودی  بیای و بگی حاجت روا شدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

سلام قبول باشه عزیزم و ممنون که به یادمیالهی بحق سید الساجدین و صحیفه سجادیه و سوز واشکهاشون بزودی ...

سلام گلم ممنون ان شالله همگی حاجت روا بشیم

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

نفیسه ام 

برای مهاجرتمون و سلامت خانواده ام دعا کن

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

محتاجیم به دعای خیرتون .حاجت دلتو بگیری ان شالله

ممنونم عزیزم. حاجتت روا

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ممنونم عزیزم. حاجتت روا

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی