2777
2789
عنوان

چرا این مردها اینجور هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 44 پست
الان تمام هزینه های من پای شوهرم باشه اصلا کع نیست چه ربطی داره به اینکه برادرم دوبرابر من ارث ببره

ربطش اینه ک برادر شما رو هیشکی تامین نمیکنه برا همین بیشتر ارث میبره اما شمارو یکی باید تامین کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خیلیاشو شما باعثشین . چشم و هم چشمی عروسی های گرون شرط های بی جا . حسادت تفرقه و ....اجه شما نصف ...

چه مثالای چرتی مگه قمه رو گردنتون گذاشتن که شرط های ازدواج یا عروسی سنگین بگیرین؟ خیلی راحت میتونید قبول نکنید. ولی ما در حقوق سلب شده ازمون هیچ اختیاری نداریم، ینی اگه شوهره بگه حق نداری بری سرکار با همین حقوق بخور نمیر خودم زندگی کن تو باااید اطاعت کنی. اگه بچه ای که بند بند بدنشو ساختی ازت بگیرن باید بپذیری چون قانون میگه 

چشماتو وا کن میبینی بیشتر زنها امروز شاغل هستن ولی هنوزم جون شون نصف امثال تو ارزش شده

اومدیم و شوهر اصن ارث نداشت، چرا دختر خانواده صرفا چون ـقراره ازدواج کنه‌ـ از پسر خانواده کمتر سهم ببره؟

مهریه ؟ همون که بابتش فشار میخورید و معتقدید ظلمه و از زیرش در میرید؟ ما مهریه نخواستیم ولی شما از خداتونه باشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چه مثالای چرتی مگه قمه رو گردنتون گذاشتن که شرط های ازدواج یا عروسی سنگین بگیرین؟ خیلی راحت میتونید ...

شما رو گردنتون چاقو گذاشتن ک ازدواج کنید و بهتون ظلم بشه ؟ شما حتی اگه ازدواجم نکنید خرجتون به عهده ی پدرتونه هیچ کسی ازتون توقع ساختن یه زندگی و خونه و ماشین و ... رو نداره حالا سرکار رفتن شما یه امر اختیاریه نه قانونی . شما مهریه نخواستین ولی ما از خدامونه؟ یه سر به دادگاه ها و آمار ها بزن خب ببین روزانه چند تا پسر بخاطر مهریه دارن به خاک سیاه میشینن و تا اخر عمرشون باید هر چی در میارنو بریزن تو جیب خانوم . یه چیزایی رو شما عرف کردین بعد میگین میتونی ازدواج نکنی؟ همین میشه ک فحشا تو مملکت زیاد میشه و پسرا بجای ازدواج میرن سراغ دختر بازی و ....

ربطش اینه ک برادر شما رو هیشکی تامین نمیکنه برا همین بیشتر ارث میبره اما شمارو یکی باید تامین کنه

اخ اخخخ 

یعنی منطق صفر

اولا از کجا میدونید حتما اون شخص مونث خواست ازدواج کنه شاید نکرد اصلا یا شاید اصلا یکم میتونی فکر کنی اون هم در مدیریت مالی خانوادع خواست شرکت کنه شاید اصلا فرد مذکر نخواست ازدواج کنه به چه دلیل منطقی یک برادر باید دو برابر از خواهر طبق قوانین ارث ببره که معلوم نیست اصلا نون اور خانواده هست یا نه اصلا بگیم باشه 

شما از کجا میدونی اصلا پدرشوهر من ارث داره که شوهز من از اونور بخواد ارث ببره که جبران شه شاید اصلل ارث پدری من بسیار بیشتر باشه چه دلیلی داره یک مذکر که حتی بعد سرکار گرفتن یک قرون هم با منت در خانه پدری خرج میکنه دو برابر یک جنس مونث که اتفاقا از قضا در نود درصد خانواده ها کلی وظآیف تو خونه داشته ارث ببره؟؟

یک دلیل بیار بچه های تو از بچه های خواهرت عزیز تر باشن یک دلیل بیار  فقط جز چرت و پرت مثالهایی که برای همه صدق نمیکنه

شما رو گردنتون چاقو گذاشتن ک ازدواج کنید و بهتون ظلم بشه ؟ شما حتی اگه ازدواجم نکنید خرجتون به عهده ...

😂😂😂😂😂😂😂

خب میگفتی ادامه بده بگو مگه شما جاقو گردنتون گذاشتن که بخواید بخونید خب نخونید اهنگ و شعر شما مگه چاقو گردنتون گذاشتن برادر داشته باشید که دوبرابر ارث ببره خب نداشته باشید شما مگه چاقو گردنتون گذاشتن که زن باشید خب نباشید تا شهادتتون تو دادگاه نصف یک مرد نباشه😂

شما رو گردنتون چاقو گذاشتن ک ازدواج کنید و بهتون ظلم بشه ؟ شما حتی اگه ازدواجم نکنید خرجتون به عهده ...

😂😂ببخشید هم ارث دوبرابر میخوای هم مهریه نمیخوای بدی هم نمیخوای شیر بها بدی نه میخوای خرج دختر بدبخت کنی نه حق طلاق و اینجور چیزا قبول داری و قطعا نمیدی پس دختر مردم دیوانه اس بیاد بشینه تو خونه ی تو کلفتیت کنه یه نونی بهش بدی اونم که با این طرز فکرت دختر بدبخت روز دوم ازدواج دنبال کار میفته اگر قبلا شاغل نبوده باشه اون پولم خرج خونه کنه اخرش عم بشینه با ننه بابات و قومتون سر و کله بزنه بیاد بزاعه برات بچتم بیاره تو هم پا بنداز رو اون پا بگو نه من نون اورم

اخ اخخخ یعنی منطق صفراولا از کجا میدونید حتما اون شخص مونث خواست ازدواج کنه شاید نکرد اصلا یا شاید ا ...

خانوم قانونی داریم حرف میزنیم . شما از نظر قانونی باید شوهرت خرجت رو بده . اگه ازدواج نکنی بابات باید خرجتو بده اما مرد هیچ پشتوانه ای نداره . و اینکه شما وقتی با یه خانواده وصلت میکنی سطح مالیشو میبینی میتونی قبول کنی میتونی قبول نکنی. شاید پدز خود آدمم پولی نداشته باشه به پسراش ارث بده . این منطق شماست؟

😂😂ببخشید هم ارث دوبرابر میخوای هم مهریه نمیخوای بدی هم نمیخوای شیر بها بدی نه میخوای خرج دختر بدبخ ...

چرا برعکسشو نمیگی؟ هم مهربه میخوای هم ارث ؟ هم حق هارو میخوای هم خرجی؟ طرف احمقه مگه بیاد صبح تا شب کار کنه بعد شما بخوری بخوابی ؟ 

خانوم قانونی داریم حرف میزنیم . شما از نظر قانونی باید شوهرت خرجت رو بده . اگه ازدواج نکنی بابات بای ...

از حباب جنسیتی بیا بیرون و تفاوت م
عدالت و تبعیض به نفع من رو بفهم
منظورت از نفقه دو تومنی هست که دادگاه میبره واست😂😂😂
پدر پس خرج فرزند پسر رو نمیده نه؟
چند درصد پسر میرن سرکار و خرج خانواده میکنن
حالا بگو چند درصد دخترها کارهای خونه رو انحام میدن وقتی پسر خانواده هیچ انتظاری ازش نمیره؟
گرچه من با نگاه صفر و صدی مخالفم ولی مغز شما حول و هوش همین میگرده زن یک موجود مصرف کننده و عروسک جنسی برای شما و اطرافیان شماست

خانوم قانونی داریم حرف میزنیم . شما از نظر قانونی باید شوهرت خرجت رو بده . اگه ازدواج نکنی بابات بای ...

شما چرا ربط میدی همه چیز رو بهم؟شاید من نخوام ازدواج کنم شاید اصلا من دوست داشته باشم با فرد فقیر ازدواج کنم

من به عنوان فرزند پدرم چرا باید نصف برادرم ارث ببرم طبق قانون؟؟؟

چرا قانون میاد سهم من رو بدون در نظر گرفتن هیچ شرایطی نصف برادرم تخمین میزنه

چرا برعکسشو نمیگی؟ هم مهربه میخوای هم ارث ؟ هم حق هارو میخوای هم خرجی؟ طرف احمقه مگه بیاد صبح تا شب ...

هیچ زنی ادعا نمیکنه اینها رو میخواد همه رو با هم چون هر کدوم خودشون موانع به حساب میان اما اکثر مردها همش رو با هم میخوان