2777
2789
عنوان

چرا این مردها اینجور هستن

414 بازدید | 44 پست

یعنی عقده دارن انگار تا یکذره حرف از مشکلات خانم ها میشه سریع مهریه و سربازی ما بدبختیم ما فلانیم

ای خدا این مردها از جون ما چی میخوان😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازشون متنفرم

نمیدونم واقعا خجالت نمیکشن با امار تجاوز و خشونت خانگی و ایدز و ‌‌... باز جرئت صحبت کردن و ادعای برتری و حقوق بیشتر دارن

یکطور میگن ما برابر نمیتونیم باشیم ما از لحاظ فلان فلان برتری داریم ما فلان

کش شلوارشون رو نمیتونن نگه دارن الله اکبر حرف مفت هم میزنن

😂😂تا شما نگین به زنا ظلم میشه مرد ها هیچی نمیگن

ینی از حقایقی که درحال رخداده نگیم تا بشما بر نخوره؟ عجب 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دلشون میخوادیه زن مفت وکرولال داشته باشن صبح تاشب خدمتشون باشه بچه بیاره نوکرخانوادشون بشه سالهاعمروجوونیش وبذاره مال جمع کنه وقتی هم دلشونوزدوهوس زنه جدیدکردن کنیزقبلی روبندازنش بیرون

مرد ایرانی همینه

همه ی مردای ایرانی مردسالار و زن ستیزن حتی بهتریناشون هم ذره ای زن ستیزی دارن هرچی بگن سربازی و مهریه و فلان بازم تو کل دنیا خشونت و سختی علیه خانوما بیشتره

اشک شو،اما نه تو غم.

آدماهمینن دیگه چه زن چه مرد .زن ها میگن مشکلات مابیشتره مردهام میگن مشکلات ما بیشرازشماس

مشکل داریم تا مشکل

انسانها مشکلات و دغدغه های متفاوت فارغ از جنسیت دارن

یکسری مشکلات اجتماعی همگانی حاصل از قوانین اشتباه و هنجار های اشتباه جامعه هستن

نمیدونم واقعا خجالت نمیکشن با امار تجاوز و خشونت خانگی و ایدز و ‌‌... باز جرئت صحبت کردن و ادعای برت ...

درست میگی 

حالاقبل ازدواج وبعدازدواجشون ازنظرمالی وظاهری زمین تاآسمون فرق کردن