2777
2789
عنوان

چرا این مردها اینجور هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 44 پست
اینجور مردا زشت و اعتماد به نفس بالایی دارن اکثریت هم بی پول و بدبختن ادم پولدار و با شخصیت ازین حرف ...

وای حرف دلمو زدی هر چی انتر و بدقیاقه و بی پول گدا شاخ هستن حس پادشاهی داره عقده ای ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلشون میخوادیه زن مفت وکرولال داشته باشن صبح تاشب خدمتشون باشه بچه بیاره نوکرخانوادشون بشه سالهاعمرو ...

چی بگم والا زود هم ماشالله بهشون بر میخوره 

نه مهریه میخوان بدن نه حق کار و تحصیل و طلاق انتظآر دارن کارهای خونه کنه بچه ها بزرگ کنه تازه سرکار هم بره خرج خانه کنه خب دختر مردم دیوانه اس بیاد با مادر و قوم عجوج مجوج تو سر و کله بزنه ای خدا این مردها یعنی اعجوبه ان😆😆😆

خب مگه این حقایق برا مردا در حال رخدادن نیست؟

مگه ما باعثشیم؟ ولی اونا رو اکثرا شماها باعثشین از بیانشم حرصتون میگیره

ضمن اینکه تو دیه‌ت نصفه؟ ارثت نصفه؟ حق داشتن بچتو نداری؟ حق نداری کار کنی تحصیل کنی؟ 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

متوجه نشدم منظورتون چیه دیگه هممون آدمیم هرکدوم یه عیب و نقص 

چقدر خسته کنندس زن و مرد همدیگرو بکوبن

زن با خصوصیات نفرت انگیز وجود داره

و مرد هم 

و برعکس

بعد اینکه خیلی ازین نفرتا بخاطر بی ارزش کردن خودمونه 

خودمون راحت در دسترس قرار گرفتیم

که حالا شده این

مرد خوب و زن خوب موجوده

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
اینجور مردا زشت و اعتماد به نفس بالایی دارن اکثریت هم بی پول و بدبختن ادم پولدار و با شخصیت ازین حرف ...

آخخخ یعنی این مردها...

یکجور هم دختر پاک میخوان انگار نه انگار امار ایدز ۸۳ درصد از طرف مردان هستش و ۱۷ درصد مربوط به زنان هستش و از اون ۱۷ درصد بالای ۹۰ درصدشون از شوهرهاشون گرفتن

طبق امار رسمی

مگه ما باعثشیم؟ ولی اونا رو اکثرا شماها باعثشین از بیانشم حرصتون میگیرهضمن اینکه تو دیه‌ت نصفه؟ ارثت ...

بله خیلیاشو شما باعثشین . چشم و هم چشمی عروسی های گرون شرط های بی جا . حسادت تفرقه و ....

اجه شما نصف ارث میبرین اما به جاش تمام هزینه هاتون به پای مرده اگه دیتون نصفه مهریه دارین خیلی بیشتره

متوجه نشدم منظورتون چیه دیگه هممون آدمیم هرکدوم یه عیب و نقص چقدر خسته کنندس زن و مرد همدیگرو بکوبنز ...

باور کنید مهم نیست زن نفرت انگیز یا مرد نفرت انگیز وجود داره یا نه 

مگر قوانین و هنجارهای اجتماعی توجه میکنه به اینکه شما ایا زن نفرت انگیزی هستی که شهادتت نصف مرد باشه یا نیستی؟

بله خیلیاشو شما باعثشین . چشم و هم چشمی عروسی های گرون شرط های بی جا . حسادت تفرقه و ....اجه شما نصف ...

الان تمام هزینه های من پای شوهرم باشه اصلا کع نیست چه ربطی داره به اینکه برادرم دوبرابر من ارث ببره