2777
2789
عنوان

یعنی گزینش عمومی رو خراب کردم😭

102 بازدید | 6 پست

ببینید خانم خوبی بود

نشون دادم که فعالیت اجتماعی خیلی شرکت میکنم

و سوالاتش رو جواب دادم

فقط توی فرصت اذان ظهر و عصر و اینکه روتینمو نماز صبح رو گفتم ساعت هفت خوندم کلا تو این قسمت خراب کردم بقیه سوالاتو کامل سعی کردم ج بدم😭

نه نگران نباش اصلا اونقدراهم سخت نمیگیرن من دوبار رفتم این روندو اصلا نگران نباش اصلا

شما تجربه دارین ؟؟؟؟ من برا گزینش نهایی رد شدم و سه تا کتاب بهم معرفی کردن برا امتحان میدونین به چه صورته امتحانش؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تجربه دارین ؟؟؟؟ من برا گزینش نهایی رد شدم و سه تا کتاب بهم معرفی کردن برا امتحان میدونین به چه ...

متوجه نشدم چه ازمونی؟

گزینش نهایی کی رد شدی مگه جوابا اومده؟

نه والا از امتحانش چیزی نمیدونم

من فقط تجربه داشتم دوبار رفتم مصاحبه عمومی و تخصصی همین

بخند   
عزیزم هر چی راجب تخصصی می‌دونی بگو

برای ما چهارمرحله داشت

مصاحبه گروهی که ی موضوعی میدن صحبت کنین و ی چیزایی رو باید رعایت کنی مثل نپریدن وسط حرف و احترام و کنترل احساسات و غیره 

تحلیل ک ی موضع میدن با چنتا مقاله و ی سری متن که تحلیل کنی کودوم مثلا وسیله که میخوای بخری خوبه باید همه چیزو در نظر بگیری قیمت و ...

بررسی مدارک که هیچی مدارکتو چک میکنه

ی ازمون مجازی شخصیت شناسی ک اونم هیچی نیست با کامپیتر میدی و اینطوری ک مثلا شما ادم زودرنجی هستین؟چندساعت میخوابی و اینطوری 

بخند   
متوجه نشدم چه ازمونی؟گزینش نهایی کی رد شدی مگه جوابا اومده؟نه والا از امتحانش چیزی نمیدونممن فقط تجر ...

گزینش نهایی بعد از اتمام تحصیل تو دانشگاه فرهنگیان آخر سر هم برای تبدیل وضعیت یه گزینش میکنن که اونجا به من گیر دادن