به_هیچ_کس_اعتماد_نکن مدیر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 11750 عنوان بقیه دخترا میگن پراید کنسله | مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 85 پست من ارزو دارم یه پراید داشته باشم مامانمو میبرم دکتر راحت ببرمش پراید برام حکم پورشه داره🥲 دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐 1404/04/17 | 12:04 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elnazkandovani عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 3342 زر میزنند بابا چرا شما باورت میشه آدمی که اینجوری حرف نمیزنه از همه آس و پاس تر مطمینی؟
blackivy عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 6884 چه مامان خوبی قدرشو بدونمامان من حسوده تا فهمید بابام شاااایددد برا من ماشین بخره بابامو مجبور کرد ب ... الهی قربونش بشم خیلی حمایت گره خیلی پشتمهایشالا که شما هم بابات برات بخره صبح میشه این شب 🌱
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10759 الهی قربونش بشم خیلی حمایت گره خیلی پشتمهایشالا که شما هم بابات برات بخره آره اگه مامانم بزاره بابام بنده خدا حرفی ندارهمامانتو از طرف من بغل کن بهش بگو یدونهست Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
blackivy عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 6884 آره اگه مامانم بزاره بابام بنده خدا حرفی ندارهمامانتو از طرف من بغل کن بهش بگو یدونهست ایشالا که میزاره حداقل خداروشکر بابات حمایتگرسلامت باشی عزیزم❤️ صبح میشه این شب 🌱
فامیلتونم_زشتو_جان عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 423 زر میزنند بابا چرا شما باورت میشه آدمی که اینجوری حرف نمیزنه از همه آس و پاس تر بیشتر میخوان عقده هاشون خالی کنن 👍 برای شرمندگی ، برای بی پولی ، برای حسرت یک زندگی معمولی 😞😞😞😞😞💔💔💔💔💔💔💔
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9126 مطمینی؟ اره مطمئنم آدم ارزشمند ذات آدم با دارایی هاتون نمیسنجه اصلا از این کلمه کنسله هم استفاده نمیکنه میفهمه که صرف استفاده از یه مدل به خصوص ماشین هیچی اثبات نمیکنه این حرفها مال آدم ها فوقالعاده سطحی همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
elnazkandovani عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 3342 اره مطمئنم آدم ارزشمند ذات آدم با دارایی هاتون نمیسنجه اصلا از این کلمه کنسله هم استفاده نمیکنه میف ... ادم ارزشمند میره با هم سطح خودش.شماهم یاد بگیر به دیگران توهین نکنی.منی که خودم ماشین دارم نسبتا مدل بالا.به لطف خدا تونستم ی خونه کوچییک بخرم. پس برای خودم ارزش قائلم و کسی و میپذیرم ک در سطح خودم باشه
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9126 بیشتر میخوان عقده هاشون خالی کنن 👍 موافقم من خودم شاغلم شوهرم هم شاغل وضع مالی مون بد نیست اما اگه یه روز بخوام دخترم شوهر بدم کاری به این ندارم اون که آقا پسر پراید داره یا چی اما بررسی میکنم پسر جنم زندگی داره یا نه انسانیت داره یا نه حیا داره یا نه اخلاق داره یا نه معرفت داره یا نه و... همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9126 ادم ارزشمند میره با هم سطح خودش.شماهم یاد بگیر به دیگران توهین نکنی.منی که خودم ماشین دارم نسبتا مدل ... شما چند سالت؟!! همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9126 32 عزیزم قربون دهنت بله منم برای یه آقا پسر تو این سن و سال فقط پراید نمی پسندم اما مثلا یه پسر ۲۳-۲۴سال که تازه وارد بازار کار شده یه پراید داشته باشه ماشاالله داره من میگم جنم باید سنجیده بشه خوب اینم یه معیاره همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
فامیلتونم_زشتو_جان عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 423 موافقم من خودم شاغلم شوهرم هم شاغل وضع مالی مون بد نیست اما اگه یه روز بخوام دخترم شوهر بدم کاری به ... دقیقا همین هاست که خیلی مهمه 👌👌 برای شرمندگی ، برای بی پولی ، برای حسرت یک زندگی معمولی 😞😞😞😞😞💔💔💔💔💔💔💔
elnazkandovani عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 3342 موافقم من خودم شاغلم شوهرم هم شاغل وضع مالی مون بد نیست اما اگه یه روز بخوام دخترم شوهر بدم کاری به ... اینا شعاره فردا روز به حرفم میرسی
elnazkandovani عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 3342 قربون دهنت بله منم برای یه آقا پسر تو این سن و سال فقط پراید نمی پسندم اما مثلا یه پسر ۲۳-۲۴سال که ت ... افرین دقیقا حرفم اینهبخدا طرف اومد خاستگاری هیچی نداشت.فقط مغازه کرایه .پدرم گفت دختر من ماشین داره.لاقل ی ماشین از خودت داشته باش. رفت همه جا گفت اینا پولکی بودن
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9126 اینا شعاره فردا روز به حرفم میرسی من خودم با شوهرم ازدواج کردم از دار دنیا فقط به ۴۰۵داشتاما الان خونه خوب داریم ماشین خوب داریم هردو کارمندیم من جنم برام مهم همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی