2777
2789
عنوان

بقیه دخترا میگن پراید کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 85 پست
من ازون ادماییم ک میگم پراید کنسله.نه خودم میخرم نه دلم میخواد طرفم داشته باشه.خودم با دست رنج خودم ...

پراید یه مثاله

حالا مثلا تیبا 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه دنبال بهترینها باش تا بهترینها نصیبت بشه

انشالا 

ولی فعلا همینو میتونم بخرم اینم مامانم قراره طلا هاش رو بفروشه امیدوارم سال بعد بتونم بهترش کنم

صبح میشه این شب 🌱

پراید یه مثالهحالا مثلا تیبا

نه تیبا خوبه.

حتی رنو pk هم خوبه.

من نمیدونم چراا انقدررر از پراید بدم میاد

البته بگم معیارا متفاوته. اگر طرف مقابلم از خودش خونه داشته باشه ماشین نداشتنش فدای سرش

و صد البته خودشون با دست رنج خودشون نمیخوان کار کنی ۳۰۰میلیون جمع کنن یه پراید بخرننشستن شاهزاده سوا ...

آفرین دقبقتااااااا

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

کدوم اینایی که نشستن این و اون و کنسل میکنن رو دیدی یه دستاورد تو زندگیشون داشته باشن؟! متوسط و پولد ...

اینم راس میگی این مورد هم دیدم

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اتفاقا بیشترشون از شدت کمبود و کاستی اینو میگن.یه دختر چشم و دل سیر اینو نمیگه

راس میگی شاید...

انشالا ولی فعلا همینو میتونم بخرم اینم مامانم قراره طلا هاش رو بفروشه امیدوارم سال بعد بتونم بهترش ک ...

چه مامان خوبی قدرشو بدون

مامان من حسوده تا فهمید بابام شاااایددد برا من ماشین بخره بابامو مجبور کرد براش طلا بخره که پولی نداشته باشه برا من بزاره 

اونوقت مادر شما انقدر ماه واقعا خوش شانسی

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

همین پراید الان ۳۰۰ ، ۴۰۰ میلیون پولشه 😏😏

ما هم یه پراید تمیز داریم همیشه میگم خداروشکر حداقل پای پیاده نمیگردم 

برای شرمندگی ، برای بی پولی ، برای حسرت یک زندگی معمولی 😞😞😞😞😞💔💔💔💔💔💔💔

زر میزنند بابا چرا شما باورت میشه آدمی که اینجوری حرف نمیزنه از همه آس و پاس تر

🙁🙁🙁چی بگم والا ....