من تیبا دوست دارم منم یبار گفتم اگه شوهر آیندم تیبا داشته باشه قبول میکنم مسخرم کردن😐
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من که پس هرکسی رو دیدم قشر متوسط یا پولدار بودع قشر ضعیف ندیدم که بگه ن پراید خوب نیست
کدوم اینایی که نشستن این و اون و کنسل میکنن رو دیدی یه دستاورد تو زندگیشون داشته باشن؟! متوسط و پولدار معمولا برای خودش دوست نداره و حالا ماشین بهتری میخره ولی اکثر این دخترایی که منتظرن طرف مقابل خرجشون کنه همونایی هستن که تو خونه باباشون چیزی ندارن دختری بود که خانوادش ماشین نداشتن دویست و شیش و کنسل میکرد!
هر کسی به اندازهیه توان و توقعاتی که درش ایجاد شده آرزوی خاص خودش رو داره. قرار نیست یکی رو صرفا بخاطر اینکه سلیقه و هدفش با دیگری متفاوته سرزنش کنید.