2777
2789
عنوان

بقیه دخترا میگن پراید کنسله

865 بازدید | 85 پست

من ارزو دارم یه پراید داشته باشم مامانمو میبرم دکتر راحت ببرمش پراید برام حکم پورشه داره🥲

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور 

بقیه دخترا نفسشون از جای گرم در میاد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اونایی که میگن پراید کنسله یکبار تو زنگیشون لنگ۱۰۰هزارتومن نبودن تا بفهمن منظورم اینکه اصلا نمیدونن پول دراوردن و... چقدر سخته

نظر شخصی من اینه 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اتفاقا اکثرشون از قشر ضعیفن

من که پس هرکسی رو دیدم قشر متوسط یا پولدار بودع 

قشر ضعیف ندیدم که بگه ن پراید خوب نیست

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

من دلم میخاد یه ماشین داشته باشم ک راحت برم اینور اونور 

یه خاستگار هم واسم بیاد ک پراید داشته باشه مهم نیس .اون دخترایی ک میگن پرسید کنسله عقده این 

ندید بدید هستن 

دختری ک کمبود نداره این حرف و نمیزنه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

انشالله که بخری بهترینش 

آرزو بر هیچ کس عیب نیست یکی افاده داره گنده گنده میخواد 

یکی هم تو خانواده پولدار بوده حق خودش میبینه که بخواد 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

2790
2778
2791
2779
2792