2777
2789
عنوان

دیروز کیسه بوکس شوهرم بودم 😭😭

1064 بازدید | 48 پست

حرفمون شد 

برگشت به مادرم فحش خیلییی بد داد یه فحش بد دیگه ام داد ناموسی بود اینجا نمیگم‌ خودتون حدس بزنید چه قدر بد بود منم برگشتم جوابشو دادم آنقدر بگو مگو کردیم کلی با مشت زد سرم چشمم گوشم بدنم 

انگار کیسه بوکسم 

بعدم کلید رو برداشت گوشیم برداشت در رو قفل کرد رفت بیرون شب اومد خونه ...

الان سرم درد می‌کنه بدنم کوفته اس گوش و چشم چپم کبود شده 

نمیدونم چیکار کنم هیچ پناهی جز خدا ندارم خانواده ام میدونستن دست بزن داره اما پشتم نموندن همون تو نامردی طلاق بگیرم 

دیروز خواستم رگمو بزنم منصرف شدم دو‌بار رفتم سر یخچال دارو بردارم اما برگشتم 

تو بلاتکلیف ترین حالت ممکنم نه پای رفتن دارم نه دل موندن 

من فقط بیست سالمه مامان بابا چرا بدبختم کردین

چرا تقدیر من این شد خدایا😭😭

مقصر خودتون بودین گذشت های الکی داشتین با دادوبیداد وقهرخالی یک سریع صداش برد بالا تا برسه به دست درازیش تماس 110 صورتجلسه معرفی به پزشک قانونی جهت ایجاب پرونده سریع بعد جرات نمیکنه تو چشات خیره بشه تا برسه ک پرو بازی کنه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خودکشی نکن حیف جوونیته و اون دنیاتم سیاه میشه

ب خانوادت ب برادری عمودایی کسی بگو یکم گریه کن جلوشون دلشون میسوزه پشتت درمیان یا ی تذکری میدن 

با شوهرت دهن ب دهن نشو چون روش باز شده بازم میزننت هروقت چرت گفت ی کلمه جواب بده بعد سکوت کن 

مقصر خودتون بودین گذشت های الکی داشتین با دادوبیداد وقهرخالی یک سریع صداش برد بالا تا برسه به دست در ...

بعضی مردا اگ ازشون شکایت و کلانتری بشه دیگ روشون باز میشه قضیه ب طلاق و دادگاه میکشونن

مقصر خودتون بودین گذشت های الکی داشتین با دادوبیداد وقهرخالی یک سریع صداش برد بالا تا برسه به دست در ...

اینا همه حرفه خدایی من خودم به این خانوم پیشنهاد دادم طلاق بگیره

ولی مراجعه به ۱۱۰ شوخیه واقعا😂 من مورد ضرب و شتم قرار گرفتم توسط یه ادم مست خیلی راحت ازادش کردن گفتن از یه خونواده با ابرویه 🤣دلیلشون ببین فقط 

بعضی مردا اگ ازشون شکایت و کلانتری بشه دیگ روشون باز میشه قضیه ب طلاق و دادگاه میکشونن

اصلا چنین چیزی تا حالا ک میگین پیش نیومده دادگاه ک بخواد روی مرد بازبشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میشه ۳ تا تاپیکای اخرم که درباره اسمن میشه گزارش بزنی؟🥲

"عرب" اصالت منه❤️

اینا همه حرفه خدایی من خودم به این خانوم پیشنهاد دادم طلاق بگیرهولی مراجعه به ۱۱۰ شوخیه واقعا😂 من م ...

شما حل فصل داخل کلانتری داشتین نه اقدام دادگاهی