2777
2789
عنوان

دیگه از خدا گله ای ندارم

280 بازدید | 11 پست

وقتی واسم هیچ جوره نخواست دیگه گله ای ندارم 

حتما واسم خوب نبوده 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

کارای خدا والله همش برای ما خوبه

ولی بعدا متوجه میشی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گاهی باید خودت شرایط خوب و بسازی

تمام تلاشی که می‌شد کرد رو کردم 

از جون و سلامتی و پولم گذشتم 

اما نخواست و نشد 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

بالاخره یه روزی بچه دار میشی ناامید نشو دعای معراج زیاد بخون 

دختر همسایه مون بعد 25 سال باردار شد بعد کلی ای وی اف

با پول بازنشستگی شوهرش 

یعنی شوهرش بازنشست شده بود هنوز بچه دار نشده بودن 

میره به مادرش میگه ۶۰۰ تومن به من پول دادن چی کار کنم باهاش مادره هم‌میگه یه بار دیگه برو ای وی اف میگه این همه رفتیم و جواب نداده میگه یه افطاری بده مسجدو نذر کن بعد با بقیه پولش یه بار دیگه هم تلاشتو بکن. قبل بچه دار شدن نذرشو ادا میکنه میره ای وی اف و بعد ۲۵ سال بچه دار میشن. 

حالا شمام ناامید نشو دکتر تو عوض کن 

بالاخره یه روزی بچه دار میشی ناامید نشو دعای معراج زیاد بخون دختر همسایه مون بعد 25 سال باردار شد بع ...

خواهر  یکی از آشناها هی بچه دار میشد هی بچش سقط میشد بعد دکتر فهمیده بود نباید پسر حامله بشه با آی وی اف جنین دختر براش میذارن و بچه سالم به دنیا میاد

خواهر همکارمونم چون رحمش به اصلاح خام بوده هی بچه سقط میکرده حتی بچه هفت ماهه 

تو همین سایت یکی بود تعداد  بالایی نوشته بود الان یادم نیست عددش سقط داشت بالاخره بچه دار شد

برا شمام عزیزم حتما یه دلیلی داره  دکترتو عوض کن شاید دکتر دیگه ای چیز دیگه ای به ذهنش برسه 

نمیدونم پیش دکتر  متخصص سقط مکرر و اینجور چیزا دلیلش رو برات پیدا کنه

انشالله سال بعد همینجا بیای تاپیک بچه دارشدنتو بزنی

سنیز جون من به عنوان خواهر نادیده ات بهت پیشنهاد میکنم یک کاری کنی بدنت تمیز شه. پاکسازی شه

هر دوهفته یکبار برای خودت و همسرت این کارا رو بکن. 

سه تا شب تا صبح کف پاتون و داخل نافتون رو حنا بذار. اینوری که میگم:

عصر توی یک کاسه بلوری چندتا قاشق حنا بریز و با آبجوش داغ هم بزن تا خمیر بشه

اخر شب که سرویس رفتین و مسواک زدین و دیگه نیازی نبود برای کاری از جاتون بلند شین، کف پاتون رو حنا بزنین و یک پلاسنیک فریز روی پا بکشین و جوراب بکشین تا صبح. 

داخل ناف هم اندازه دوتا نخود حنا بذارین و روش یک لایه چسب کاغذی پانسمان بزنین و اونم تا صبح بمونه. صبح توی سرویس یا حمام بشورین

ماهی دو دوره و سه تا شب تا صبح بزنین هر دوتون.

به امید خدا اگه در بدنتون مواد سمی جمع شده که براتون عوارضی داشته، پاکسازی شه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سنیز جون من به عنوان خواهر نادیده ات بهت پیشنهاد میکنم یک کاری کنی بدنت تمیز شه. پاکسازی شههر دوهفته ...

ممنونم عزیزم 

مرسی انقد خوبی و انقد کامل وقت گذاشتی توضیح دادی 🌹🙏🏻🫂

ممنونم عزیزم مرسی انقد خوبی و انقد کامل وقت گذاشتی توضیح دادی 🌹🙏🏻🫂

عزیزم داخل ناف که همسرت بذاره

حتی شاید سنگ کلیه اش هم درمان بشه

این پیج رو تو اینستا ببین و با ادمینش حرف بزن

جنا و اینا هیچ عوارضی نداره نهایتا جواب نمیده دیگه. اما چیزی نمیخوری که در روند درمانت تاثیر بذاره.

davood_amin.satva

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***