2777
2789

بله ولی نه پیش دعانویس. جواب نبود.

روزی ۵۰ آیه‌ی قرآن مداومت می‌کنم قطع شده آثارش خداروشکر.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره ی خاصی میخوندین یا هر روز ۵۰ تا ایه جلو می‌رفتین ؟

نه از اول قرآن شروع کردم، و هر روز ۵۰ آیه پیش می‌رفتم، حالا گاهی بیشترم می‌شد ولی سعی بر این داشتم که رعایت بشه ۵۰تا.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

پیش دعانویس رفتین حالتون بهتر شد یا بدتر یا اصن تاثیری نداشت ؟

بدتر. زندگی‌مون جهنم شد.

بعد با خوندن قرآن همه چی الان بهتر شده؟ دفع شده ؟

بله الحمدلله :)

بله الحمدلله :)

مرسی از راهنماییتون ، من یه مشکلی تو خانواده پیش اومده گفتن طلسم گرفتن ، حالا مادرم پول داده طلسم باطل کنن و حصار بزنن من استرس گرفتم نکنه بدتر بشه ، حالا خودمم میشینم قرآن میخونم هر روز و با چهل دعاهای مختلف میگیرم هر سری اگه چیزی هم دفع بشه 

مرسی از راهنماییتون ، من یه مشکلی تو خانواده پیش اومده گفتن طلسم گرفتن ، حالا مادرم پول داده طلسم با ...

مام یه مشکلای بدی پیش اومده تو زندگی زناشوییمون گفتن طلسمه مادرشوهرم پول داده برامون باطل کنن