2777
2789
عزیزم بعد باطل کردن جواب گرفتی؟تو رو خدااا راهنمایی ام کنن

سلام عزیزم تقریباً احساس میکنم همه چی خیلی بهتر شده. مثلا خداروشکر ناراحتیمون کم شده باشوهرم خیلی اختلاف داشتیم خوب شدیم اشتی کردیم و بخاطر ورشکستگی شوهرم فراری بود ولی الان باهم تو یه شهر دیگه این خونه رهن کردیم و کم کم واسه بدهیا داریم میریزیم و تقریباً طلبکارا اروم گرفتن خلاصه اینکه خدارو هزار مرتبه شکر حالا یا بخاطر باطل شدن سحره یا خدا رحمش اومد به زندگیمون که ارومه همه چی 

سلام عزیزم تقریباً احساس میکنم همه چی خیلی بهتر شده. مثلا خداروشکر ناراحتیمون کم شده باشوهرم خیلی اخ ...

خداروشکر عزیزم ایشالا هر روزتون قشنگتر از دیروز باشه و همیشه خوش باشین تقریبا چند وقت بعد باطل کردن اثرشو دیدی تو زندگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر عزیزم ایشالا هر روزتون قشنگتر از دیروز باشه و همیشه خوش باشین تقریبا چند وقت بعد باطل کردن ...

فداتشم مرسی عزیزم 

خانمه گف تا چهل روز زمان میبره کلا باطل بشه ولی من همون چهل پنجاه روز رد شد قشنگ متوجه شدم یه سری چیزا بهتر شد اینم بگم منو شوهرم دعوا کردیم من قهر بود و تقریباً داشتم میرفتم دنبال طلاق مادرشوهرم به همون خانمع زنگ زده بود صداشم ضبط کرده بود ( کلا از اول هرموقع زنگش میزدیم صداشو ضبط میکردیم بعد باز گوش کنیم ببینیم دقبق چی گفته) مادرشوهرمم زنگش زده بود گفته بود عروسم داره جدا میشه شما دعاشونو مگه باطل نکردی خانمه هم گفته بود تا ده روز دیگه عروست آشتی میکنن اگه نکردن من کل پولتونو برمیگردونم و واقعا هم همین شد من بعد پنج شیش روز برگشتم گفتم بذار یبار دیگه بهش فرصت بدم و بعدنا مادرشوهرم صدای خانمه رو گذاشت برام و من خیلی متعجب شدم واقعا 

فداتشم مرسی عزیزم خانمه گف تا چهل روز زمان میبره کلا باطل بشه ولی من همون چهل پنجاه روز رد شد قشنگ م ...

خداروشکر عزیزم که مشکلت حل شده چقدر ادما نامردن که میتونن دعا بگیرن زندگی یکی رو خراب کنن شما فهمیدی کار چه کسی بوده