2777
2789
عنوان

لطفاً متأهلای سایت جواب بدین

1160 بازدید | 91 پست

سلام

کاربر آقا

آقایون و خانومای متأهل و محترم سایت جواب بدن لطفاً

من توی تاپیکای قبلیم هم گفتم ک ۶سال و خورده ای میشه ک ازدواج کردیم و خوشبختانه تا الآنم هیچ مشکل و‌کدورتی بینمون نبوده و همیشه سعی کردیم حرمت بینمون حفظ بشه و تهش اگه با هم قهر بودیم به ۲ ساعت نکشیده،البته من همیشه پیشقدم شدم چون اون یکم مغروره

خب خانومم بواسطه شغلش ممکنه تعدادی از مشتریهاش مرد باشن و چیز پنهانی نیست، و هیچوقتم شکی نداشتم

اما یه مدتی هست ک وقتی گوشیو دستش می بینم

حس بدی بهم دست میده، خب بخاطر احترامی که همیشه واسه همدیگه قائل بودیم، هیچوقت نشده ک بخوایم گوشی همدیگه رو چک کنیم

راستش خواستم چندبار بهش بگم اما گفتم ی وقت ازم ناراحت بشه و از اونطرفم این حسه گاهی وقتا آزارم میده

حالا سوالم اینه که شما اینجور مواقع چکار میکنید ک طرف مقابلتونم ناراحت نشه

یا یه جور دیگه بپرسم

من حق دارم بهش بگم گوشیتو بده چک کنم یانه؟

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢

خیلی زشته بگی گوشیتو بده چک کنم :///

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری اره

باهاش صحبت کن وبگو از چی ناراحتی 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

بله میتونید بگید به جای پنهان‌کاری 

واضح بگید من مدتی هست که ذهنم درگیر مسائلی هست که خودم روش حساس شدم و مشکلی از تو نیست میشه لطفا کنار هم گوشیت رو نگاه کنیم که یکم ذهنم اروم بشه 

و حق دارید 

باهاشون صحبت کنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ما که رمزهای گوشیه  همدیگر و می دونیم گاهی گوشی هامون می دیم به هم و سرک میکشیم 

حس کردم با خانمت زیاد راحت نیستی 

البته اینم بگم اگر هم چیزی باشه تمام رد و نشونه ها رو از گوشیش پاک میکنه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }