2777
2789

کیا خودشون یا اطرافیانشون توی دانشگاه فنی و حرفه ای مهندسی کامپیوتر خوندن الان چیکار میکنن شغلشون چیه بازار کارشون چطوره

کامپیوتر چیزیه که فقط به درس خوندن نباید اعتنا کرد باید بیرون چندتا یا یدونه مهارت بره یاد بگیره بعد ...

اون که درست ولی میگن بین کسی که مهندسی کامپیوتر توی دانشگاه  سراسری میخونه با اونیکه فنی حرفه ای میخونه خیلی فرق توی کار هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون که درست ولی میگن بین کسی که مهندسی کامپیوتر توی دانشگاه سراسری میخونه با اونیکه فنی حرفه ای میخ ...

ببین فرقی نمیکنه همون درساست تو دوسال کاردانی میخونی دوسالم کارشناسی تو فنی حرفه ای بعد اون برای ارشد کنکور میدی میری سراسری ربطی نداره

ببین فرقی نمیکنه همون درساست تو دوسال کاردانی میخونی دوسالم کارشناسی تو فنی حرفه ای بعد اون برای ارش ...

نه ربط داره به فنی حرفه ای ها مدرکی که میدن توش مینویسه تکنولوژی ولی این واژه تکنولوژی واسه غیر فنی حرفه ای ها نوشته نمیشه و توی استخدامی ها بغیر از آموزش و پرورش نمیشه ثبت نام کرد ( قانون بسیار بسیار مزخرف ، الان من ناراحتم چرا رفتم رشته فنی و مهندسی گرفتم کاش نمیرفتم اصلا هیچ استخدامی نمیتونم شرکت کنم ، اصلا نمیفهمن چی و چه جوری قانون بزارن ، مردم رو اذیت میکنن و حروم میکنن زحمامتشونو)