بچه ها من چند وقت پیشا داستان زندگیم رو مجازی برای یه خانومی تعریف کردم گفتم پدرو مادرم فوت شدن شهر غربت هستم ازدواج اشتباهی کردم کسی رو ندارم و شرایط سختی دارم اون خانوم گفت من تو رو با یه شخصی آشنا میکنم که حامی تو باشه و همه جور هواسش بهتون هست و من نمیدونم اون شخصی که باهاشون آشنا میکنه آقا هست شماره من رو گرفتن دادن به اون آقا و به من پیام دادن بهشون گفتم من مثل خواهرتون هستم و اهل چیزی نیستم وغیر از این چیز دیگه ای نباشه و اعتماد کردم و فلان و اون آقا هم گفتم تو مثل ناموس منی و هر کاری از دستم بیاد براتون انجام میدم غیر از اینم نیست دیگه تنها نیستی و من کنارتم و هوای تو و داداش کوچیکت رو دارم برات شغل پیدا میکنم نجاتتون میدم بعد یه جور حرف میزنن من زیاد راحت نیستم مثلا مینویسه فاطمه جان و تو پاکی معصومی دلم برات تنگ شده من دیگه هستم و از این حرفا و نمیدونم واقعا قصد این آدم خیر هست و کمک یا چیز دیگه خلاصه شوهر من به آدم روانی هست همین جوری از دستش اذیتم میترسم یه وقت گوشیم رو برداره دردسر بشه برام و جونم در خطر باشه چی چند روزی هست برنامه رو از گوشیم پاک کردم اون آقا پیام نده و الان نصب کردم دیدم پیام داده کجایی نگرانتم چیکار کنم بچه ها چی درسته بنظرتون
من حس خوبی از این آدم نگرفتم (البته از صحبت های که شما از ایشون منتقل کردید)
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج