بچه ها من چند وقت پیشا داستان زندگیم رو مجازی برای یه خانومی تعریف کردم گفتم پدرو مادرم فوت شدن شهر غربت هستم ازدواج اشتباهی کردم کسی رو ندارم و شرایط سختی دارم اون خانوم گفت من تو رو با یه شخصی آشنا میکنم که حامی تو باشه و همه جور هواسش بهتون هست و من نمیدونم اون شخصی که باهاشون آشنا میکنه آقا هست شماره من رو گرفتن دادن به اون آقا و به من پیام دادن بهشون گفتم من مثل خواهرتون هستم و اهل چیزی نیستم وغیر از این چیز دیگه ای نباشه و اعتماد کردم و فلان و اون آقا هم گفتم تو مثل ناموس منی و هر کاری از دستم بیاد براتون انجام میدم غیر از اینم نیست دیگه تنها نیستی و من کنارتم و هوای تو و داداش کوچیکت رو دارم برات شغل پیدا میکنم نجاتتون میدم بعد یه جور حرف میزنن من زیاد راحت نیستم مثلا مینویسه فاطمه جان و تو پاکی معصومی دلم برات تنگ شده من دیگه هستم و از این حرفا و نمیدونم واقعا قصد این آدم خیر هست و کمک یا چیز دیگه خلاصه شوهر من به آدم روانی هست همین جوری از دستش اذیتم میترسم یه وقت گوشیم رو برداره دردسر بشه برام و جونم در خطر باشه چی چند روزی هست برنامه رو از گوشیم پاک کردم اون آقا پیام نده و الان نصب کردم دیدم پیام داده کجایی نگرانتم چیکار کنم بچه ها چی درسته بنظرتون