deliiikhoo مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 854 عنوان بچه های کنکوری 756 بازدید | 108 پست میخوام استارت بزنم برا کنکور۱۴۰۵ میخواستم بدونم شما از رو کتاب اصلی میخونین یا کتاب تست؟کدوم بنظرتون کامل تره؟ 1404/04/16 | 18:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
thisislucifer عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 843 اگه انسانی باشی اگه تا فیهاخالدون کتابتو دربیاری شاید بتونی یه رتبه ای بیاره ولی بازم نمی ارزهتست
deliiikhoo مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 854 اگه انسانی باشی اگه تا فیهاخالدون کتابتو دربیاری شاید بتونی یه رتبه ای بیاره ولی بازم نمی ارزهتست رشتم انسانی اخه نمیشه ک هردوتاشو خوند باید رویک کدومش تمرکز کرد
thisislucifer عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 843 رشتم انسانی اخه نمیشه ک هردوتاشو خوند باید رویک کدومش تمرکز کرد توی کتاب تست، درسنامه هم هست.درواقع همون درسهای کتاب رو بعلاوه مرور از توش نکته دراوردهتست بخون کتاب اصلی الان کسی نمیخونه
deliiikhoo مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 854 توی کتاب تست، درسنامه هم هست.درواقع همون درسهای کتاب رو بعلاوه مرور از توش نکته دراوردهتست بخون کتاب ... راستش میخوام با روش استاد فروغی نیا بخونم ک گفته تو کتاب هر چی بنظرتون مهمه یا نسبتا مهمه زیرش خط بکشین یا حاسیه نویسی کنین بنظرتون توکتاب تست میشه ؟
thisislucifer عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 843 راستش میخوام با روش استاد فروغی نیا بخونم ک گفته تو کتاب هر چی بنظرتون مهمه یا نسبتا مهمه زیرش خط بک ... چرا نشه عزیزم توی کتاب تست هم میتونی مداد و هایلایت استفاده کنی :))
deliiikhoo مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 854 چرا نشه عزیزم توی کتاب تست هم میتونی مداد و هایلایت استفاده کنی :)) مرسی عزیزم فقط شک داشتم اونم بخاطر حجم زیاد کتاب تست بود کتاب اصلی نسبت ب اون حجمدمطالبش کمتره
deliiikhoo مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 854 باید اول روی کتاب کامل مسلط باشی تا بتونی تست بزنی. منظورتون کتاب درسی خب هر سه پایه رو تو مدرسه خوندیم ب هرحال کمی مسلط هستم
mobina3380 عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 2291 رشتم انسانی اخه نمیشه ک هردوتاشو خوند باید رویک کدومش تمرکز کرد انسانی ای؟ چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄
عمه_ی_شرک عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 709 منظورتون کتاب درسی خب هر سه پایه رو تو مدرسه خوندیم ب هرحال کمی مسلط هستم ببینید مثلا برای زیست شناسی شما باید واو به واو کتاب درسی رو حفظ باشید تا بتونید نتیجه خوبی بگیریدبرای شیمی همینطوربرای فیزیک باید به تمرین ها و فرمول های کتاب مسلط باشین کاملتسلطِ کامل روی کتاب بعد تستِ فراوانکتاب درسی و کتاب تست مکملِ همن کاملا.