2777
2789

منم باردارم بجای ست بیمارستانی تصمیم دارم ی سرهمی باکلاه ست بخرم .هرچی که نیازه بخرم وسایل اضافی اصلا خونم کوچیکه

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

پیشنهاد میکنم لوازم بهداشتی نی نی از سایت نی نی مون تبریز سفارش بده منم چندروز پیش خریدم قیمتاش خوبه و همه چیز داره

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلاً تو روروک اینارم الان میخری یا بعد

نه اصلا خیلی زوده. بزار بچه بدنیا بیاد بعد من تازه لباس فقط تاسایز۳میخرم 

من خواهرم تجربه داره بهم گفت لباس بیشتر سایز۳بخر سایز ۱یکی دوتا بچه زود رشد میکنه بزرگ میشه

سایز ۲هم من چندتا بیشتر نخریدم 

دیگه وسایلی خریدم فعلا

شیشه شیر پیرکس ارتودنسی

ناخن گیر 

ست لوازم بهداشتی حمام شامل شوینده صابون روغن وازلین بچه

گول زنک

قنداق فرنگی

جغجغه بیشتر خوشم اومد خریدم🤭

دستمال مرطوب دستمال صورت و دست جدا

خشک کن ۲عدد

ست حوله و لیف نوزادی

هنوز سرویس خواب پسندم نشده نخریدم