2777
2789
عنوان

خانوما بایکی چند ماهه باهم هستیم

171 بازدید | 20 پست

قصدمونم ازدواجه قراره پاییز نامزدکنیم گفته بهم وقت بده کارای باغ اینا تموم شه میام خاستگاریت.ولی مشکل اینجاس ما دوماهه همو ندیدیم بااینکه ۵دیقه فاصله داریم ازهم ..مثلا میگه این هفته حتما ی قراربزاریم بعد کارو بهونه میکنه بااینکه بیکارم میشه ها اونروز یکم گله کردم گفت راستش ماشین ندارم خجالت میکشم بااین ماشین بیام ماشینش سایپاس..منم گفتم چه مشکلی داره میای میریم ی جا میشینیم صحبت میکنیم گفت باشه پس این هفته حتماجور میکنم بیام ولی هنوزم خبری نشده ازاومدنش چکارکنم دوستان یکم اذیت میشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون میتونه از رفیقی برادری ... ماشین قرض کنه

یا اصلا با همون ماشین خودش بیاد

داره واضح می‌پیچونه! مگه میشه یکی یکی رو بخواد ۲ماه نبینه! امکان نداره

کات کن

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

دروغ نمیگه؟

نمیدونم شایدم بگه اخه شده بعضی وقتا ازصبح تاشب توخونه بوده هرجا میره برای من میاد ی چیزو بهونه میکنه جالب اینه پیشنهادم ازطرف اونه خودش میگه دلتنگتم ولی کاری هم نمیکنه 

داره میپیچونه دوست پسر منم آخراش اینطور بود بعد گفت میخواستم یک سال بهت بگم بیا جدا شیم

واقعا .پس چکارکنم منم زیاد بهش محل نمیدم دیگه این اخریا تازه ازم شاکی هم میشه 

پدرش داره مگه میشه ازپدرش نخاد برای ی دوساعتی

بله دقیقا

نمیخواد ببینه شما رو

متاسفم میگم اینو

ولی جدی روی کات کردن تمرکز کن

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بهش چیزی نگم همنجوری کات کنم

نه بهش توضیح بده

بگو فکر نمی‌کنم اولویت شما باشم ، بگو اینکه میتونی دوماه منو نبینی برام خیلی عجیبه ..