2777
2789
عنوان

تولد...

192 بازدید | 36 پست

سلام امروز تولدمه بارها به همسرم گفتم من تولد دوتايي دوست دارم

پارسال هم تولدمو خانواده هارو دعوت كرد كلي ازش تشكر كردم و گفتم از سال بعد خودمون دوتا باشيم

از پارسال تا امسال هم هربار حرف افتاد بهش گفتم همين كه بيا خونه بگي تولدت مبارك من كلي خوشحال ميشم حالا چه خونه بمونيم چه بريم بيرون ي چرخي بزنيم من دوتايي دوست دارم

حالا امروز فهميدم شب همه رو گفته حس ميكنم فقط ميخواد به خانوادش ي شام بده و به اونا خوش بگذره چون من اصلا مهم نيسم 

😞😞😞

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
چه اشکالی داره. دور همی خوبه که.

اخه بارها بهش گفتم كه عزيزم بخدا من با ي تبريك خوشحال ميشم دوست دارم خودمون دوتا باشيم ولي ارزني حرفم مهم نبود براش

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
دیگه تشکر نکن. آخر مهمونی بهش بگو به من که اصلا خوش نگذشت

صبح بهش گفتم چرا روز توازن اون چيزي كه من ميخوامو انجام نميدي حداقل فقط روز تولدم

هميشه دونفري هستيدچي ميشه يروزهمه باهم باشيدتولدبابقيه روزاچفرقي داره فقط ميفهمي يسال پيرترشدي منكه اصلادوسندارم 

لدفا عکس پسرمو لایک کنید اگه خوشتون اومدhttp://campaign.aptakidclub.ir/gallery/fa0d236b/😘😘
منفی ترین حالت ممکن رو داری در نظر میگیری..

بخدا هزار بار گفتم بهش دوتايي خوشحال ميشم

خانواده اش و دوست داشت دعوت كنه من بهونه بودم

تولدت مبارک

مرسي عزيزم

چه حرفا شوهرت میخواد تو خوشحال بشی وسورپریز بشی،وگر نه چرا باید خودشو به خرج بندازه،

قبلا خيلي اذيتم كرده همه فهميدن الان ميخواد بگه كه ببينيد من مرد خوبي شدم

وگرنه من بارها گفتم عزيزم روز تولدم خودمون دوتا باشيم

از طرفين ميخواد خانواده أشر شام بده و به قول شما برا اونا به خرج بيفته