2777
2789
عنوان

تولد...

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 36 پست
دوست داشتم روز تولدم روز من باشه و اونچه ك من ميخوام بشه ولي اصلا من مهم نيسم😞

اگه مهم نبودي بي تفاوت از كنار تولدت رد ميشد

پس بدون مهمي و ميخواد خوشحالت كنه وسوپرايز شي 

ناراحت نباش روز تولدته خوش بگذرون

راستي تولدتم مبارك خانومي😘😘🌺🌺🌺

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

[QUOTE=54694872]ازدوستوایناتم دعوت کن تا زیادبشه وبفهمه ک دفعه ی دیگ نبایدازین کارابکنه خرج بیشتری بکشه سال دیگ یاد ...[/QUOTE

من اجازه ندارم كسيو دعوت كنم 😔

مرسي از تبريكت عزيزم سلامت باشي

نه ديگه تا اخر شب مهمون هست امسال تولدم زهرمارم شد چون واس من نبود اين برنامه ريزيا

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شمام بزن توبرجکش😃 شام درست نکن وراستشوبگو بگوک من 2نفری میخواستم حالاک خودسرانه مهمونی دادی خود ...

اصلا باهاش حرف نزدم چون ز زدم گفتم من دوتايي برا امشب برنامه چيده بودم

ميگم همه از خداشونه ك تولد بگيرن براشون😏

گفتم باشه مرسي قطع كردم

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
اگه مهم نبودي بي تفاوت از كنار تولدت رد ميشد پس بدون مهمي و ميخواد خوشحالت كنه وسوپرايز شي  ن ...

فعلا كه مهم خانوادشن دقيقا بايد روز تولدم مهموني ميگرف

مرسي از تبريكت عزيزم

مگ میشه حق نداشته باشی،،بحق چیزای نشنیده

واسه من اينطوريه😞