2777
2789
عنوان

تولد...

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 36 پست

تولدت مبارک عزیزم 

حالا یه شب دورهمی با خونواده ها باشین 

شب بعدش دوتایی جشن بگیرین  

ناشکری نکن 😁شوهر من اصلا تولد یادش نمیمونه 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا خيلي اذيتم كرده همه فهميدن الان ميخواد بگه كه ببينيد من مرد خوبي شدم وگرنه من بارها گفتم عزيزم ...

ببخشید من توی زندگی شما نیستم اگه قضاوت اشتباه کردم عذر میخوام،امیدوارم هرچی به صلاح پیش بیاد وخوشحال بشی،تولدت مبارک🎉🎉🎁🎁🎆🎆😍😍😘

ماپارسال 2تایی گرفتیم امسال مهمونی دادیم اونم ی عالمه

من هرچی بگم دوتایی یامهمونی اون قبول میکنه مگ اینک واقعاکاری براش پیش اومده باشه

ومن اصلا بااین چیزاناراحت نمیشم..هرکدوم ک میخوادباشه

تولدت مبارک عزیزم  حالا یه شب دورهمی با خونواده ها باشین  شب بعدش دوتایی جشن بگیرین &nbs ...

مرسي عزيزم

من فقط دلم از اين گرفته كه براي من نيست انگار اين دعوت منم براش مهم نيسم

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
ماپارسال 2تایی گرفتیم امسال مهمونی دادیم اونم ی عالمه من هرچی بگم دوتایی یامهمونی اون قبول میکنه مگ ...

من تولدشو مفصل ميگيرم چون دوست داره

ولي من ميگم تولدم دوتايي باشيم من بيشتر دوست دارم و خوشحال ميشم اصلا براش حرفم مهم نيس هر كار بخواد ميكنه خانواده أشو شام ميده تازه اگرم بگم عزيزم به حرف من چرا توجه نكردي منت ميزاره ك بخاطر تو بود

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
ببخشید من توی زندگی شما نیستم اگه قضاوت اشتباه کردم عذر میخوام،امیدوارم هرچی به صلاح پیش بیاد وخوشحا ...

خواهش ميكنم گلم

مرسي سلامت باشي

من تولدشو مفصل ميگيرم چون دوست داره ولي من ميگم تولدم دوتايي باشيم من بيشتر دوست دارم و خوشحال ميشم ...

درسته..خب الان خودتوب ناراحتی بزن یا ی جوری بهش بفهمون ک من تولد2تایی میخوام

گاهی واقعانمیشه باعزیزم راضیشون کرد😃

تولد دورهمي وشلوغ كه باصفاتره

دوست داشتم روز تولدم روز من باشه و اونچه ك من ميخوام بشه ولي اصلا من مهم نيسم😞

خانواده خودتو هم دعوت میکنه

بگو تولدته شام از بیرون بگیره سختته خودت درست کنی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
خانواده خودتو هم دعوت میکنه بگو تولدته شام از بیرون بگیره سختته خودت درست کنی

خانواده خودم سه نفرت 

خانواده اونا ١٢ نَفَر 

اينا مهم نيس ميگم خو تو ك ميخواسي خانوادت باشن و دعوت كني ميگفتي من دعوت ميكردم خودم حالا چرا تولد من 

از علايقمخبر داره نميدونم چرا دوست داره ناراحت شم

درسته..خب الان خودتوب ناراحتی بزن یا ی جوری بهش بفهمون ک من تولد2تایی میخوام گاهی واقعانمیشه باعزیز ...

اصلا مهم ني حرفام براش انگار چون از پارسال هزاربار گفتم بهش

امشب داشتم برنامه ميچينه بليط تئاتر بخرم يا يه شام خوب بپزم قشنگ خورد تو برجكم

ازدوستوایناتم دعوت کن تا زیادبشه وبفهمه ک دفعه ی دیگ نبایدازین کارابکنه

خرج بیشتری بکشه سال دیگ یادش میادک دورهمی چقدزیادوسخته تکرارنمیکنه

راستی تولدت مبارک ان شاءالله ب هرچی میخوای برسی

ضمنااخرشب میتونین2تایی برین بیرون بازار کافی شاپ واینجورچیزا..

اصلا مهم ني حرفام براش انگار چون از پارسال هزاربار گفتم بهش امشب داشتم برنامه ميچينه بليط تئاتر بخر ...

خب شمام بزن توبرجکش😃 شام درست نکن وراستشوبگو

بگوک من 2نفری میخواستم حالاک خودسرانه مهمونی دادی خودت ترتیب کاراروبده