2777
2789
عنوان

بچها کلی گریه کردم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 123 پست
عب نداره تو نظرتو ادامه بده توکلت به خدا باشه

باشه گلم ادامش میدم

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمین ممنون دوستم ایشا..نی نی کوچولوت صالح وسالم بیادبغل مامانیش

مرسی گلم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد 

برای امضات ❤

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
برا امضات صلوات دادم...میترسم ک باز منفی یشه حالمو بهم بریزه

ممنون گلم

حالا بزن ببین چی میشه دیگه 

بیا بزن واسم ریپلایم کن بگو چی شد

منم واست دعا میکنم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
چقدر تو لووووسی، چهار ماهه اقدام کردی این اداها رو در میاری. خجالت بکش

چند کیلو بکشم؟؟؟؟

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
چرا دیر ازمایش دادی؟

ی ماه پیشم دادم منفی بود😢😳😳

چند کیلو بکشم؟؟؟؟

خیلی خیلی بکش، آب شو از خجالت، اگه بدونی چه بلاهایی سر من اومد میگی غلط کردم، یه خورده صبر داشته باش، تا یکسال از نظر پرشکی فرصت داری. اگه بعد یکسال نشد اون موقع تازه یه خورده خیلی کوچولو نگران شو.

ممنون گلم حالا بزن ببین چی میشه دیگه  بیا بزن واسم ریپلایم کن بگو چی شد منم واست دعا میکنم

باشه عزیزم شنبه میزارم حتما خبرت میکنم

خیلی خیلی بکش، آب شو از خجالت، اگه بدونی چه بلاهایی سر من اومد میگی غلط کردم، یه خورده صبر داشته باش ...

طرز بیانت تو حلقم.. .... کلا خییییییلی عجولم این 4ماه برام 4سال بوده

منم که تموم زندگیم شده بدبختی....اسمشم حکمت وتقدیره.....نمیدونم اگه منودوس داره چرابهم خوشبختی وراحت ...

امیدت بازم بخدا