2777
2789
عنوان

بچها کلی گریه کردم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 123 پست

من تو زندگی اینو یاد گرفتم که هیچ چی رو با زور نخوام. چند بار خواستم و خدا داده و بعد دیدم چقدر به ضررم بوده و کاش نمی خواستم و نمی داد. یا تو زمانی که صلاحمه میداد. یکم آرامش داشته باش. مطمئن باش اگه دکتر گفته مشکلی نداری حتما باردار میشی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم غصه نخورخدابزرگه انشاالله هرچه زودتر یه لوبیا میادتودلت 😆😆😆😆😆😆

سلام عزیزم ایشالا😂😢

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
من تو زندگی اینو یاد گرفتم که هیچ چی رو با زور نخوام. چند بار خواستم و خدا داده و بعد دیدم چقدر به ض ...

ایشالا ک همونجوری باشه ک میگی

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
من بیشتر منظورم به اون 34 ماه بود. بیشتر به اون توجه کن. حساب کنن ببین چقدر بیشتر از تو منتظر بوده.& ...

اها باشه😂😂😂مرسی قربونت

ممنونم گلم من و دختر تو راهیمم واسه مامان شدنت دعا میکنیم .😊

❤❤❤❤

خخخخ آره خاله دخترم شیطونه بعضی وقتا انقد خودشو فشار میده به شکمم میگم الانه ک از یه طرفم بیاد بیرون ...

ای جانم دخمله??عزیزدلم ان شاالله بسلامتی بغلش میکنی ❤️

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
توکل فقط به خدا باشه هنوز خیلی زوده واسه جا زدن خیلی ها هستن که بنده های خدا ۷ ۸ ساله منتظر بچن عجول ...

اخه من برا نی نی نذرش کردم حالا ک نیس برا کی بخونمش؟؟؟

استارتر

حالا احتیاط کن و فردا صبح زودیه بی بی چک بزن ببین چی میشه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
منم برتی امضات دعکردم خدابزرگه ایشا...که مشکلت حل بشه🙏🙏🙏

ممنونم ❤ خدا حاجتای شما روهم برآورده ب خیر کنه .😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
ای جانم دخمله??عزیزدلم ان شاالله بسلامتی بغلش میکنی ❤️

آره .سلامت باشی عزیزم 😍😍😍😍

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
استارتر حالا احتیاط کن و فردا صبح زودیه بی بی چک بزن ببین چی میشه

برا امضات صلوات دادم...میترسم ک باز منفی یشه حالمو بهم بریزه