2777
2789
عنوان

بچها کلی گریه کردم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 123 پست

من تو زندگی اینو یاد گرفتم که هیچ چی رو با زور نخوام. چند بار خواستم و خدا داده و بعد دیدم چقدر به ضررم بوده و کاش نمی خواستم و نمی داد. یا تو زمانی که صلاحمه میداد. یکم آرامش داشته باش. مطمئن باش اگه دکتر گفته مشکلی نداری حتما باردار میشی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم غصه نخورخدابزرگه انشاالله هرچه زودتر یه لوبیا میادتودلت 😆😆😆😆😆😆

سلام عزیزم ایشالا😂😢

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
من تو زندگی اینو یاد گرفتم که هیچ چی رو با زور نخوام. چند بار خواستم و خدا داده و بعد دیدم چقدر به ض ...

ایشالا ک همونجوری باشه ک میگی

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
من بیشتر منظورم به اون 34 ماه بود. بیشتر به اون توجه کن. حساب کنن ببین چقدر بیشتر از تو منتظر بوده.& ...

اها باشه😂😂😂مرسی قربونت

ممنونم گلم من و دختر تو راهیمم واسه مامان شدنت دعا میکنیم .😊

❤❤❤❤

خخخخ آره خاله دخترم شیطونه بعضی وقتا انقد خودشو فشار میده به شکمم میگم الانه ک از یه طرفم بیاد بیرون ...

ای جانم دخمله??عزیزدلم ان شاالله بسلامتی بغلش میکنی ❤️

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
توکل فقط به خدا باشه هنوز خیلی زوده واسه جا زدن خیلی ها هستن که بنده های خدا ۷ ۸ ساله منتظر بچن عجول ...

اخه من برا نی نی نذرش کردم حالا ک نیس برا کی بخونمش؟؟؟

استارتر

حالا احتیاط کن و فردا صبح زودیه بی بی چک بزن ببین چی میشه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
منم برتی امضات دعکردم خدابزرگه ایشا...که مشکلت حل بشه🙏🙏🙏

ممنونم ❤ خدا حاجتای شما روهم برآورده ب خیر کنه .😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
ای جانم دخمله??عزیزدلم ان شاالله بسلامتی بغلش میکنی ❤️

آره .سلامت باشی عزیزم 😍😍😍😍

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
استارتر حالا احتیاط کن و فردا صبح زودیه بی بی چک بزن ببین چی میشه

برا امضات صلوات دادم...میترسم ک باز منفی یشه حالمو بهم بریزه