2777
2789
عنوان

شوهرم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3425 بازدید | 136 پست
اینم نتیجه ای که گفتم هیچ موقع درمان نمیشه قابل توجه همه🖐️

من ک دخترمم همینم چ ربطی داره این دوتا از هم متفااوته 😐

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

خوب فکر میکنن که زن خودشون اندامش مشکل داره و بی عرضه هست بقیه ی زن ها همه خوبن و از شانس بدشون خوبا ...

برعکس نمیخام تعریف کنم ولی من ادمیم که خیلی به خودم اهمیت میدم و هییچ ایرادی نمیتونه بگیره ازم همه چی بر مراد دلشه اما بازم میبینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی که هیچ کاری نمیشه کردنگاه میکنن

چرا من مرد هایی دیدم که نمیبینن اتفاقا اونا زندگی بهتری دارن ... حتما شما خودتون میبینید ...

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

وای منم خصوصا اولی🤣پیرررر بود خیلییی

ای بابا نمیتونم واضح بگم که عکس ها رو نبینید که

فیلم ها رو ببینید متوجه منظورم میشید.

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

شوهر منم میدید 

چندباری به روش آوردم الکی میگفت عادت کردم

دیگه نرفتم سر گوشیش

ولی حدس میزنم باز میره سراغشون

بهش گفتم اون دنیا جلو راهتو میگیرم چون تاحالا چندبار دیده چقدر لرزیدم و گریه کردم وقتی دیدم این فیلم هارو میبینه

و زشت 😑

عذر میخوام 

صورتش منظور نبود که......

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

وای ۹۰ درصد مردا میبینن

من تو یه گروهی بودم یه آقایی فیلم پو..رن فرستاد تو گروه😐

بعد بهش گفتن پاک کرد نمیدونم دستش خورده بود یا عمدی بود

حالا میدیدیش میگفتی از این مظلوم‌تر و کاری‌تر نیست از اونا که هیچکاری نمیکنه😂

چرا من مرد هایی دیدم که نمیبینن اتفاقا اونا زندگی بهتری دارن ... حتما شما خودتون میبینید ...

بله

من تا حالا که ۲۳ سالمه با هیچ دختری دوست نبودم

چون با دیدن این فیلم ها رفع نیاز میکنم.