بچه ها گوشی شوهرمو یواشکی چک کردم فهمیدم فیلم های +۱۸میبینه بااینکه میدونه متنفرم چجوری با سیاست به روش بیارم که نفهمه گوشیشو چک میکنم 😔💔من هیچی کم نذاشتم براش
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.
پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.
چرا من مرد هایی دیدم که نمیبینن اتفاقا اونا زندگی بهتری دارن ... حتما شما خودتون میبینید ...
بله