2821
2789
عنوان

مادر شوهر

197 بازدید | 24 پست

من زمانی که ازدواج کردم جهیزیه نخریدم خونه ای اومدم توش مال مادر شوهرم بود و وسایل توش چیده بود ، اصلا جایی نبود که بخوام من چیزی بخرم، یه یخچال قدیمی از این ساده ها داشت پارسال یه بار خراب شد آب میداد هی می‌گفت تو خوب استفاده نکردی، تعمیر کردیم و دوباره جدیدا خراب شد و دوباره تعمیر کار آوردیم و گفت تو اگه یخچال نو هم بخری خراب می‌کنی در حالیکه من هیچ استفاده غیر معقولی نداشتم حتی به خاطر حرفای اون فریزر روپر نمی‌کردم و کم خرید میکردم ، حالا امروز تعمیر کار اومد من اصلا حرف نزدم خودش هی با تعمیرکار صحبت می‌کرد طوری که حرف رو ببره سمت این که اونم بگه یخچال رو بد استفاده کردید و تعمیر کاره هی می‌گفت نه اتفاقا این خیلی خوب استفاده شده و این عمرشو کرده و همه چیش سالمه اما قدیمیه و مستهلک شده و این مدل همه چند سال پیش خراب شده باز مال شما خوب مونده، باز مادر شوهرم از یه زاویه دیگه تلاش می‌کرد یه حرفی بکشه ازش که اون تایید کنه من مقصرم 

از روزی که ازدواج کردم هیچ دلبستگی به خونه ام  ندارم نمیخوام ناشر باشم اما این حس رو دارم که همه چی امانته و راحت نیستم

نمیتونم این حس ها رو جایی بگم برا همین اینجا درددل میکنم، مرداد که این چیزا رو حس نمیکنن که بخوام به شوهرم بگم ، بگم هم کاری ازش برنمی‌آید فقط ناراحت میشه

دقیقاااا مثل من . منم مامانم سر اینکه اونا عروسیو پیچوندن و نگرفتن جهیزیه نداد مادرشوهرمم همه وسایل کهنشو داد بهم ک هییچچچ همه وسایل رو رفت برا خودش نو گرفت فکرشو بکن چقد غصه خوردم بخدا . یکسال و نیمه هرچی به وسیله هام نگا میکنم از ته دل اه میکشم. یخچال منم داغونه دو روز یه چیز توش باشه کپک میزنه ریدم ب این زندگی

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

!!!وای از زبون بد....

خیلی بی رحمه اگه یه وقت تعمیر کار بیاد خونه و کثیف کنه خونه رو میگه این تعمیر کارا وقتی بیان یه جا اگه اون خونه تمیز نباشه اونم رعایت نمیکنه و کثیف ترش می‌کنه و می‌ره اما تو خونه ای بیاد تمیز باشه تر تمیز کار شو می‌کنه ، 

حالا همیشه هر کیم میاد خونه رو کثیف نمیکنن اما همیشه نگرانم کثیف کنه اونم بهم زخم زبون بزنه، خونه ام تمیزه اما خب نه مثل اون

همیشه با حرفاش دلم رو می‌شکنه اما چاره ای ندارم جز بی محلی کردن

دقیقاااا مثل من . منم مامانم سر اینکه اونا عروسیو پیچوندن و نگرفتن جهیزیه نداد مادرشوهرمم همه وسایل ...

من اومدم دیدم وسیله گذاشته نخریدم به مامانم گفتم به جایش برام طلا بخر اما مادر شوهرم هر چی کهنه خودش بود چید اینجا حتی هدیه سالگرد ازدواج یکی از تابلو فرش های که خودش استفاده نمی‌کرد داد به من، با یه قاب خیلی زشت، چند بارم اومده گفته اون مثلشو بازار دیدم فلان قیمت داره

حالا خودش تابلو فرش بلده ببافهداما زشت ترین تابلویی که داشت رو از انباری درآورد و کادو داد بهم

دقیقاااا مثل من . منم مامانم سر اینکه اونا عروسیو پیچوندن و نگرفتن جهیزیه نداد مادرشوهرمم همه وسایل ...

عزیز خانواده شما اگه جهیزیه میدادن به دخترشون لطف میکردن نه داماد الان شما اذیت شدی اول زندگی 

هر وقت گفت بگو‌والا مامان جان یخچال استفاده اش اینه که توش غذا و خوردنی ها رو بذاری خنک بمونه وگرنه ...

میگه یه آشغالی چیزی انداختی تو اون دریچه هاش، در حالی که من اونقدر خودم وسواس دارم رعایت میکنم ، امروز اومده گلس گوشیم ترک داشت موقع ورزش از دستم افتاده میگه اینم خراب کردی 

من اومدم دیدم وسیله گذاشته نخریدم به مامانم گفتم به جایش برام طلا بخر اما مادر شوهرم هر چی کهنه خودش ...

سوالم اینه شما انتظار داشتی مادر شوهر براتون وسایل جدید بخره وجهیزیه بگیره ؟

سوالم اینه شما انتظار داشتی مادر شوهر براتون وسایل جدید بخره وجهیزیه بگیره ؟

نه من انتظار ندارم اون بخره، اون خودش اینا رو چیده بود بهش گفتم وسایل رو بردار تا جهیزیه بخرم بیارم، گفت نه من اینا رو جا ندارم بذارم، منم خب بی خیال شدم گفتم به جا جهیزه مادرم برام طلا بخره ، سرمایه میشه و شاید بشه یه روز خونه بخریم

اما من راحت نیستم و خودشم اهل منت گذاشته

من اومدم دیدم وسیله گذاشته نخریدم به مامانم گفتم به جایش برام طلا بخر اما مادر شوهرم هر چی کهنه خودش ...

دقیقا منم یه لباسشویی قدیمی بهم داده که هربار استفاده میکنم اب روون میشه تو اشپزخونه و بو فاضلاب میگیرم خر دقعه میاد میگ از این لباسشویی تو قیمت گرفتم پنجاه میلیون . کثافتای عنتر از خدامه کلا طلاق بگیرم از دست همشون خلاص شم جالب اینه شوهرمم مننت این کهنه هارو سرمم میزارع

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

عزیز خانواده شما اگه جهیزیه میدادن به دخترشون لطف میکردن نه داماد الان شما اذیت شدی اول زندگی

من این وسط قربانی لج و لجبازی خانواده ها شدم خدا از هیچکدوم نگذره

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

2824
2823
2791
2779
2792