2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 24 پست
دقیقا منم یه لباسشویی قدیمی بهم داده که هربار استفاده میکنم اب روون میشه تو اشپزخونه و بو فاضلاب میگ ...

من حالا شوهرم چیزی نمیگه اما مادرش چرا همیشه غیر مستقیم و مستقیم بهم حرفایی میزنه، آرزوم اینه بتونم خونه بخرم از اینجا برم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من حالا شوهرم چیزی نمیگه اما مادرش چرا همیشه غیر مستقیم و مستقیم بهم حرفایی میزنه، آرزوم اینه بتونم ...

من ک دیگ دیروز دعوام شد با همشون نمیدونم چ کنم بخدا با یه بچه 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

من این وسط قربانی لج و لجبازی خانواده ها شدم خدا از هیچکدوم نگذره

من همش تو خیابون نگاه به خونه زندگی مردم میکنم که تو خونشون راحتن، اما من حتی به تغییر کوچیک نمیتونم تو خونه ام بدم ، همه چی از نظر من آوانته امانت با منت

میتونستی بفروشید وسایل کهنه رو .کدوم پسری بدش میاد وسایل نو توخونه بیاد

من که نمیتونم وسایل مادر شوهرم رو بفروشم اون خودش باید میکرد، من هم گفتم طلا میگیرم به جایش از خانوادم تا بشه سرمایه بتونم خونه بخرم ، شوهرم هم اتفاقا می‌گفت نمره بیا با همین زندگی کنیم اول زندگی خرج زیاد نکنیم تا یه سرمایه ای داشته باشیم، تو اینا رو میگی اما خبری از من نداری، من نه عروسی گرفتم نه عقد نه لباس خریدم نه جهیزیه و نه مهریه، 

می‌خواستیم ساده برگذار کنیم،  فقط رفتیم محضر و اومدیم خونه، خودمون خواستیم من با پدر و مادرم جنگیدم تا راضی بشن به ازدواج ساده

من نیاز ندارم مادر شوهرم برام وسیله بخره اما اگه کهنه هاست رو داده به من حق داره زخم زبون بزنه و تحقیر کنه و منت بذاره ؟

میگه یه آشغالی چیزی انداختی تو اون دریچه هاش، در حالی که من اونقدر خودم وسواس دارم رعایت میکنم ، امر ...

بی محلی کن ، من جهیزیه ام همش مارک و واقعا عالی بود حتی وقتی اولین بار دیدن خودشون گفتن اما مادرشوهرم از لجش هر بار میاد میگه لحاف تشکاتو نشستی ملحفه ها رو نشستی ؟ خیلی چرکه بیار من بشورم ماشین تو خوب نمیشوره ! حالا مال من الجیه بهتر از مال اونه خیلیم تمیز میشوره ! اما هر بار باید این حرفشو‌تکرار کنه 

بی محلی کن ، من جهیزیه ام همش مارک و واقعا عالی بود حتی وقتی اولین بار دیدن خودشون گفتن اما مادرشوهر ...

بی محلی میکنم چون جوابشم بدی اون حرف خودشو میزنه، ازش خوشم نمیاد، درسته خیلی بهمون خوبی کرده اما به وقتشم جوری زخم زبون میزنه که خیلی شبا زل زدم به سقف و خوابم نبرده آرزوم اینه یه خونه خوب بخرم و برم از اینجا، من ازش خوشم نمیاد بقیه هم خوششون نمیاد به جز بچه هاش،