2777
2789
عنوان

من متاهلم و بچه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب مامانم خواب دیده من مردم و بابام که فوت شده هم اومده میشه تعبیرش بگی

این خواب هم خیلی نمادین و عمیق به نظر می‌رسه! 🌙

- مردن در خواب معمولاً به معنی تغییرات بزرگ یا پایان یک دوره در زندگیه، نه لزوماً مرگ واقعی. می‌تونه نماد یه تغییر یا تحول درونی باشه. 💀➡️✨

- حضور پدر که فوت کرده، ممکنه نشون‌دهنده احساسات ناتمام یا درگیر شدن با خاطرات و مسائل مربوط به او باشه. همچنین ممکنه یادآور چیزی باشه که در گذشته از دست رفته یا تمام شده. 💭💔

- این خواب ممکنه به نوعی از ترس‌ها یا نگرانی‌ها در مورد آینده، تغییرات یا یادآوری گذشته‌ها اشاره داشته باشه. 🌀

ممکنه این خواب برای مادرتون نشانه‌ای از نگرانی‌ها یا احساسات پیچیده‌ای درباره‌ شما یا روابط خانوادگی باشه. شاید لازم باشه بیشتر با خودشون درباره این خواب صحبت کنن تا بتونن احساسات‌شون رو بهتر درک کنن. 🤗💬

اگه دوست داری، می‌تونم کمک کنم بیشتر به این مسائل فکر کنیم! 😊

🧚🏻‍♀️با ۴ برادر حکم ملکه رو تو خونه دارم 🧚🏻‍♀️

خواب‌هایی با مضامین حاملگی، زایمان و نوزاد اغلب نمادین هستند و لزوماً معنای ظاهری ندارند، به‌خصوص اگر شما متأهل باشید و هنوز بچه نداشته باشید. در ادامه، تفسیر احتمالی این خواب رو از نظر روان‌شناسی و نمادشناسی برات توضیح می‌دم:

1. حاملگی و زایمان در خواب:
    • اغلب نماد شروع یک مرحله جدید در زندگی یا رشد یک ایده یا احساس درونی هست.
    • چون شما در واقعیت هنوز بچه ندارید، این خواب ممکنه نشان‌دهنده‌ی میل یا ترس ناخودآگاه نسبت به مادر شدن باشه.
  2. دوقلو بودن نوزادها:
    • دوقلو بودن ممکنه نشون‌دهنده‌ی دو جنبه‌ی متضاد در درون شما باشه: مثلاً عقل و احساس، ترس و اشتیاق، مسئولیت و آزادی.
  3. دختر بدون سر:
    • این تصویر می‌تونه نشون‌دهنده‌ی احساس ناتمام بودن، نگرانی درباره‌ی سلامت فرزند یا حتی ناتوانی در تصمیم‌گیری باشه.
    • "بی‌سر بودن" ممکنه نمادی از فقدان کنترل، گم‌گشتگی ذهنی یا عاطفی باشه.
  4. پسربچه با لباس آبی:
    • لباس آبی نماد آرامش یا مردانگیه، ممکنه نشان‌دهنده‌ی بخشی از شما باشه که آماده‌ی پذیرفتن مسئولیت یا ورود به مرحله‌ی جدیدی از زندگیه.
  5. نوزادی با چیزی شبیه آلت مردانه:
    • این تصویر می‌تونه نماد ابهام یا سردرگمی درباره‌ی نقش‌ها، تمایلات یا آینده‌ی مادر شدن باشه. همچنین شاید نشان‌دهنده‌ی نگرانی یا شوک از چیزی غیرمنتظره باشه.

این خواب احتمالاً نشان‌دهنده‌ی درگیری ذهنی شما درباره‌ی موضوع فرزند داشتن، مسئولیت‌های آینده یا ترس‌های پنهان نسبت به مادر شدن یا تغییرات زندگیه. اگر این موضوع ذهن‌تون رو زیاد درگیر کرده، شاید خوب باشه درباره‌ش با شریک زندگی‌تون یا مشاور صحبت کنید.

اگر دوست داری، می‌تونی برام بگی اخیراً چه چیزی باعث فکر کردن به بچه‌دار شدن شده، تا دقیق‌تر راهنمایی‌ت کنم.