2777
2789

۲۲ سالمه قصدم این بود تا این سن نهایت ۲۶ ازدواج کرده باشم امااا کلا قید ازدواج رو زدم و نظرمم عوض نمیشه

شرایط خانوادگیم خوب نیست خیانت پدر دیدم از بچگی توی دعوا و استرس بزرگ شدم

آبروم بخاطرر خیانت بابام رفته پیش آشنا و فامیل

هیچ فامیل درجه یکی ندارم

مامان و بابام چندساله قهرن کاری بهم ندارن

فقط یه خواهر دارم

نمی تونم به کسی اعتمادد کنم چون چیزای دیدم که تمام اعتماد منو از بین برد به راحتی نمی تونم به کسی اعتماد کنم

دلم نمیخوادد اگه ازدواج کردم طرف بهم چیزی بگه دعوا کنه یا غر بزنه سرم از حوصله من خارجه واقعاا چون توی زندگی الانم دارم ایناروو هر روز تحمل میکنم و مجبورم هیچی نگم

اینجور مواردی ببینم برمیگردم خونه خودمون و طلاق

حالا شاید بگین چقدر لوس و بچه ای 

زیر بارر ظلمت نرفتین ببین چطوری دوست داری رها بشی

حتی یه نفر هم دوست دارم اماااا نمیشه واقعاا

مثل این میمونه یکی پاش شکسته باشه بهش بگن پشیمون میشی از اینکه توی مسابقه دو شرکت نکردی😂😶همینقدرر چرت و بی منطق

ناراحت میشم اما پشیمون نه💔

عزیزدلم ،اول رو خودت کار کن،تراپی و خودشناسی انجام بده تا تروما های که برات ایجاد شده درمان بشن بعد تصمیم درست رو اون موقع بگیر الآنم سنی نداری مطالعه کن و تا میتونی رو خودت کار کن چون الان احتمال انتخاب اشتباهات زیاده

dokhtarefarvardiniسابق.سلامتی و  ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستین لطفا💙 به اعتقادات هم احترام بزاریم💚اَمن باشیم برای هم💜 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک بر سر هر چی شوهر بدرد نخوره

مردها واقعا خیلی بیشعورن

منم تا قبل ازدواج خیلی احساس تنهایی میکردم الان از قبل هم تنهاترم چون شوهرم هم کلامی و همدلی نداره 

کم حرفاش یجور روی مخن پرحرفاشم یجور

وطن ای مادر غمدیده ام.......

حالا باز طرز تفکرا بهتر شده ولی بعضیا کلا معتقدن زندگی و آینده یه دختر به ازدواج ختم میشه 

تو هر انتخابی کنی باز یه سری معایبی داره دیگه 

اونا که متاهلن از یه چیزایی گلایه دارن 

مجرد هم که بمونی باز ممکنه از تنهایی و بقیه مشکلات گلایه کنی

فرقی نداره در کل. خودت انتخاب کن و پای انتخابت بمون. نه اینکه پشیمون بشی.