2777
2789
عنوان

همه میگن پشیمون میشی از ازدواج نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 22 پست

من خودمم 22 سالمه ولی الان اصلا لزومی‌ نداره به ازدواج فکر‌ کنی!

و اینکه بگی من 26 سالگی ازدواج میکنم چون نمیتونی واسه زمانش نرخ تایین کنی 

باید اول رو خودت کاملا کار کنی تراپی بری و روی بهتر شدنت کار کنی از نظر ورژنِ بهتر میگم 

ی زره بتونی خودت‌و آزاد کنی از تروماهایی که از بچگی داشتی 

بعد عشق و ازدواج خودش به سمتت بیاد و در زمانش

🥹🫂💕

انشالله که در هر صورت خوشبخت بشی خودم قصد ازدواج ندارم ولی شاید ازدواج کردی طرفت خیلی مهربون باشه و قرار نباشه اینارو هر روز تجربه کنی و اینکه کسی رو دوست داری خودش عین یه نعمته دوست داشتن نعمته 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم هر تصمیمی بگیره ممکنه بعدها پشیمون بشه،واسه ازدواج و بچه هم به من میگفتن ،منم خانواده اشفته ای داشتم از سر تنهایی ازدواج کردم دلم نمیخواست هر روز با یکی دوست بشم و دلم میخواست با یه نفر باشم ازدواجو که ر‌.یدم  و پشیمونم،ولی بجه رو دیگه به حرف هیچ خری گوش ندادم، دیگه هیچ کی جای ما نیست و دردایی که میکشیمو نکشیده

من درکت میکنم 

من از شرایط شما فقط اینکه پدر مادرم بشدت باهم سردن و دارم ولی خب پدرم یه سری رفتار های دیگه داره ک اگه خاستگاری جدی شه واقعا ابروریزیه 

منم تو دعوا و کشمکش بزرگ شدم و حق طبیعی میدونم زندگی عالی در اینده داشته باشم