2777
2789

صبر کن میگیره حقتو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می گیره ولی اون موقع دیگه بگیره یا نگیره برامون فرقی نداره. مهم اون جوانی امون بود که به درد و غم سپری شد

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ولی چ بساگاهی خدا دیر حقو میگیره خیلیام دیدن ظلمایی ک بهشون شد طرف گفت امیدوارم ب خواسته دلش نرسه و نرسید

کاش خدا برامنم همینکارو گنه کسی گ از پشت نارو زد بامنی گ صاف ساده بودم از خدا میخام چیزی گ از خدا میخوادو نده بهش کاش خدا حرفمو گوش کنه حتما میگن داشته کسی از مال تو گم نمیکنه ن نمیکمه اما من میخام این ب خواستس نرسه میدونم دیگه ب سایه خودش میگه باهام نیا

نه کِی گرفته؟ اتفاقا ظالم سالمه من نمیدونم این حرفا از کجا میاد تو زندگی روزمره که هیچجا مصداق نداره   متاسفانه البته چون منم دوست داشتم مصداق داشت

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

تا وقتى منتظرى نه

به محض اينكه رها ميكنى بله

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

خودت باید حقت رو بگیری 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
از آخر کدوم کلمه درسته... خدا.. خودمون

اول خودمون بعد خدا کمکمون میده 

اینکه بشینیم و بگیم حقم رو خدا بگیره که نشد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹