2777
2789
عنوان

چرا وقتی کسی مشکلی داره نمیاید

82 بازدید | 9 پست

من یکیو سالیان سال دوست داشتم که بعدها با یه دختر رفیق شدیم فهمیدم اینم اون پسره رو دوست داره و باهاش بوده ولی کات کردن باعث و بانیش من نبودم چون آدمی نیستم حتی علاقمو بروز بدم

این پسر از روز اولی که منو دید رفتارش به کسایی میخورد که انگار حسی دارن 

نگام میکرد جلب توجه میکرد(چون همکاریم)حتی بهم گفت کاری داشتی به من بگو من کمکت میکنم یه بار باهاش رو در دو سلام علیک کردم به برق خاصی ت چشاش بود(نمیدونم متوجه میشید منظورمو یا نه)

این دوستمم که همون اول گفتم نمیدونم از کجا شک کرده بود که شاید چیزی بین ماست(البته اینم بگم یه مدت چون همکاریم همون فالو داشتیم)شاید صرفا رو این حساب این فکرو کرده خلاصه بگذریم ولی همیشه میگه بهم پیام داده پسره دلش تنگ شده واسم و...

حالا موندم چرا وقتی این پسر اونو دوست داره پیگیر منه 

خیلی حس گیجی دارم

از طرفی بعید میدونم دوستم رو حساب شکی که کرده بود این حرفا رو بزنه

شما نظرتون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بیشتر بگو مثلا چیکار کرده دیگه که گفتی پیگیر منه؟

همین که هم به خودم گفت کاری داشتی به من بگو یا از اطرافیانم سراغمو گرفته بود خیلی خودشو به خانوادم نزدیک میکنه چون محیط کوچیکه همه همو میشناسیم

روراست باشم ذهنت چون از طرف خوشش میاد رفتاراشو یجور دوست داشتن تعبیر کرده

آخه رفیقم در جریانه اونم همینا رو میگه

اتفاقا برعکس هرکار کنه من آدمی نیستم الکی خیالبافی کنم یه سری رفتاراش واقعا تابلوعه

آخه رفیقم در جریانه اونم همینا رو میگهاتفاقا برعکس هرکار کنه من آدمی نیستم الکی خیالبافی کنم یه سری ...

شاید فقط دنبال جلب توجهه بازم گفتم تا نگفته ازت خوشم میاد هیچ اعتباری به رفتاراش نیست

پیج اینستام......