2777
2789

من تو مواد جوجه میخوابونم میذارم فر

پیاز زعفرون ماست سس مایونز نمک و فلفل و ادویه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بهتره مرغت بين 1/5 تا 1/8 كيلو باشه 

قشنگ بشور . پوستش رو نبايد جدا كني / داخلش رو حسابي تميز كن كه امعا نمونه داخلش .

با سس جوجه كباب (زعفران+نمك و فلفل + آبليمو + پياز +ماست و...) قشنگ همه جاش رو آغشته كن . اگر زمان داري بذار 24 ساعت بمونه 

براي داخل شكمش : پياز داغ +مغز گردو خورد شده+ دونه انار يا رب انار+كشمش +آلو+سبزي معطر (جعفري يا هر سبزي دوست داري) خورد شده . همه رو سرخ كن 

مواد رو بريز داخل مرغ و بدوزش 

داخل يك ظرفي كه بزرگتر باشه و مرغ بهش نچسبه كمي هويج نازك + سيب زميني كه در ابعاد هويج خورد شده بذار كفش 

مرغ رو با پاهاي رو به بالا بذار روي هويج و سيب زميني 

اولش درب ظرف رو تا حدودي كه بخار خارج بشه بايد بذاري 

كمي زعفران آب شده و كره رو مخلوط كن و با قلمو بمال همه جاي مرغ 

داخل فر تقريبا 3 ساعت زمان مي بره .

1 ساعت آخر درب ظرف رو كامل بردار

هر 30 دقيقه با قلمو روي مرغ كره و زعفران بمال

چقد بايد بزارم تو مواد بمونه؟

حداقل 2 ساعت. ولی اگه از شب قبل بمونه بهتره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بهتره مرغت بين 1/5 تا 1/8 كيلو باشه  قشنگ بشور . پوستش رو نبايد جدا كني / داخلش رو حسابي تميز ...

ممنون توضيحت خيلي كامل بوود

فقد من فرم برقيه تو چه درجه اي بايد بزارم؟

ممنون توضيحت خيلي كامل بوود فقد من فرم برقيه تو چه درجه اي بايد بزارم؟

من داخل مايكروفر برنامه پختن مرغ رو مي زنم 

داخل فر 220 درجه 

فر برقي ندارم . فرم گازيه 

بايد حواست بهش باشه .

اگر ديدي مرغت خيلي زود رنگ گرفت درب بذار روش 

اگر آب ته ظرف زياد جمع شد آروم خاليش كن و مراقب باش دستت نسوزه . چون خيلي داغه

براي اينكه مطمئن شي پخته يه كارد بكن داخل قسمت سينه ش 

اگر قشنگ طلايي نشده بود درب ظرف رو كامل بردار و گريل رو بزن . حواست باشه كه نسوزه .